Намериха 16-годишна след два дни издирване в Първомайци | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Намериха 16-годишна след два дни издирване в Първомайци

Публикувана на: 17.07.2017г. 11 прегледа

„Сестра ми е в неизвестност от 48 часа и е пусната за издирване. Моля всеки който я е виждал или може да ми даде информация да се свърже с мен на 0883526730.“ Това е краткото съобщение на Ивелина Неделчева във Фейсбук. Тя търси 16-годишната си сестра Марина Цанкова, която е изчезнала преди два дни от Лясковец, където живее с родителите си. Момичето било видяно за последно около 23 часа на 12 юли пред блока след като по-рано се върнало  от кафе с приятели в Горна Оряховица, обясни разтревожената сестра, която живее и работи във Велико Търново. Цялата полиция в Горна Оряховица и Лясковец е вдигната на крак за издирване на Марина, съобщиха от МВР. По непотвърдена информация Марина имала 100 лева в дебитната си карта и вероятно е  отишла да ги изхарчи с приятели. Момичето учело в Лясковец и било добра ученичка, казаха още от полицията. Нямали данни да е отвлечена, но по случая се работело усилено.

Минути по късно днес стана ясно,че Марина е открита в Първомайци с компания.Момичето било живо и здраво и без следи от насилие .

Коментари за "Намериха 16-годишна след два дни издирване в Първомайци"

  • 15.07.2017 в 17:41

    козата си иска пръч – хората от село знаят 😀

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>