Дневен хороскоп. Прогноза за 19 юли, сряда

Луната преминава от Телец в Близнаци в 10.31 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 2.25 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До 10.31 часа нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. След този час – на белите дробове, бронхите и кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на белодробни заболявания.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. До 10.31 часа можете да направите лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи по тялото. След този час добре се отразяват ароматните масажи и релаксиращите такива, които отпускат и карат тялото да се чувства ободрено. Забранен е престоят в парна баня.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Започнете деня си с пълнозърнеста закуска – черни филийки с маслинова паста или мюсли с кисело мляко. На обяд и вечеря не си спестявайте зехтина, когато готвите или овкусявате салатите. Можете да вкарате в менюто си авокадо и маслини.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 16.47 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес е важно да преборим желанието си да сме винаги сред първите редици независимо от жертвите, които правим и обстоятелствата, в които попадаме. Време е да се научим на отстъпчивост и толерантност, да приемаме качествата на другите хора до нас.

Звездни аспекти за деня: Луната преминава в Близнаци и ни помага да разширим кръга от познанства и контакти. Да общуваме по-лесно. Меркурий и Сатурн днес са в тригон. Лесно разрешаваме всякакви противоречия, като проявяваме здрав разум и трезва мисъл. Денят е благоприятен за сключване на сделки и подписване на договори.

ОВЕН

Нови бизнес идеи

В сряда сте резервирани към всички, които съвсем скоро навлязоха в живота ви. Налага се да направите сериозна реконструкция на контактите си и средата, в която се движите и живеете. Денят е доста позитивен и ви предлага възможности за нов старт в бизнеса или поне – за нови идеи, които да реализирате съвсем скоро.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте новини

В сряда сте общителни, но не така търпеливи и толерантни към хората около себе си. Често избухвате без напрежение, а просто заради излишната емоция в себе си. Можете да се обадите на хора, с които не сте осъществявали контакт от дълго време. Очаквайте новини, новости, благоприятни развития. Денят е позитивен.

БЛИЗНАЦИ

Решете противоречията

Днес е добре да обърнете повече внимание на личните си интереси. На начина, по който осъществявате целите си. Чувствате прилив на сили и емоции. В добро настроение сте. Можете да разрешавате проблеми и конфликти, които са се заформили в живота ви преди време. Омиротворете всички свои противоречия.

РАК

Бъдете по-предпазливи

Очаква ви ден, в който сте повече от уязвими. Днес сте отзивчиви и давате помощта си навсякъде. Дори там, където не е заслужена. Не хабете силите си, впускайки се в благотворни каузи за хора, които дори не ги е интересувало за вашите проблеми и живот. Днес имайте едно наум, когато влизате в разговор и общуване.

ЛЪВ

Успешен ден

Очаква ви ведър, неспокоен и доста успешен ден. Използвам думата „неспокоен” в положителния й смисъл, за да обрисувам динамичната обстановка около вас. Срещате се с доста шансове и възможности. Можете да подпишете договори и споразумения. Днес нещо в живота ви се променя към по-добро.

ДЕВА

Облекчение

Очаква ви динамичен и успешен ден. Вашият управител Меркурий е в хармоничен аспект със Сатурн. Нещо в живота ви е на път да ви олекне. Да падне от плещите ви. Радвате се на добре свършена работа и резултати, които си заслужават да бъдат отпразнувани. Като цяло днес ви предстои облекчение.

ВЕЗНИ

Бъдете по-активни

Ако стоите в очакване на нещо, което да ви се случи без да полагате нужните усилия, то днес ще бъде един доста пасивен и необосновано безуспешен ден. От друга страна, заемете ли се с амбициите си и направите ли първите стъпчици към успеха, сряда ще ви разкрие доста възможности, които да ви отворят бъдещи врати.

СКОРПИОН

Преодолейте пречките

В сряда се нуждаете от време, което да отделите само за себе си. Днес се задълбочавате в проблемите си, сякаш се стремите да покажете на съзнанието си, че са големи и нерешими. Обърнете монетата и преодолейте вътрешните си предразсъдъци. Осъзнайте пречките пред себе си, без да ги идеализирате и без да се страхувате ги преодолейте.

СТРЕЛЕЦ

Прекрасно настроение

В сряда сте в прекрасно настроение. Пътят напред е ясен и той ви води към успеха. Общувате свободно и уверено привличате хората към своите каузи. Идеите ви се харесват и се чувствате подкрепяни. В личен план това също е прекрасен ден, дарен с любов, хармония и позитивни преживявания.

КОЗИРОГ

Прилив на сили

Днес сте словоохотливи и успявате да приковете погледите на другите хора към себе си. Привличате вниманието и се пригответе да сте в центъра на всички събития на работното място и в личен план. Усещате прилив на сили и енергия. Можете да се справите с финансовите си проблеми, стига да се изправите пред тях и да си ги признаете.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете умерени

Днес сте подкрепени от звездите, но вие искате все повече и повече. Не се задоволявате с малкото, което имате, и което сте в състояние да постигнете. Внимавайте, с какво се заемате. Гледайте първата копка, направена днес, да е лъжица за вашите уста. Не надскачайте уменията си.

РИБИ

Справяте се отлично

В сряда се затваряте в себе си не за да трупате негативни емоции и лоши мисли, а за да се подготвите за едно предстоящо начинание. То изисква пълен анализ на силите и възможностите ви. Ето защо днес сте доста тихи и не биете на очи. Това не означава, че не вършите рутинните си ангажименти. Напротив, справяте се отлично.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Енергични и импулсивни сте вие, родените на 19-а дата от месец юли. Често обаче преживявате събитията около себе си прекалено лично, а това вреди на вашата психика. Не са малцина онези, които страдат от нерви и са прекалено раздразнителни поради тази причина. В любовта сте много ревниви половинки, които имат собственическо чувство над любимия човек. Внимавайте, защото желанието ви да доминирате трябва да бъде съобразено и с нагласите на човека отсреща.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да приключи успешно един деветгодишен цикъл. Погледнете назад и вижте какво е останало за довършване. Сега ви се дава последен шанс да го докарате докрай, иначе в идните няколко години то ще ви създава проблеми.

Здраве: Възможни са чести главоболия. Бъдете внимателни с очите, зъбите и не преуморявайте ума си ненужно много.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.