Проучване разкрива на каква възраст жените изневеряват най-често

Мъже, ако се притеснявате, че можете да се сдобиете с рога, обърнете внимание на възрастта на половинката или съпругата си и вземете съответните мерки да се предпазите. Ако възлюбената Ви е в средата на 30-те си години, вероятността да кръшне е най-голяма, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от ново проучване.
Допитването, осъществено от сайта за извънбрачни връзки Виктория Милан, разкрива, че жените най-често кръшкат или мислят за секс извън настоящата си връзка на 36,6 години.
Проучването показва още, че средностатистическата дама минава под венчило на 29-годишна възраст. След шест или седем години семеен живот страстта между партньорите често не е толкова бурна, колкото в началото, с което може да се обясни склонността на жените, прехвърлили средата на 30-те години, да търсят интимност извън брачното ложе. Според експертите, за да се опазят от сдобиване с рога, мъжете трябва да обсипват нежните си половинки с цялото внимание и уважение, което заслужават.
Друга причина за изневяра от страна на дамите беше разкрита в скорошно австралийско проучване. Специалисти от университета на Куинсланд установиха, че специфична генна мутация прави някои жени по-предразположени към кръшкане в сравнение с останалите. Изследователите откриха също, че при мъжете въпросната мутация не действа по същия начин, както при нежните им половинки.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *