5 четения

Депутати от БСП имаха приемна в Лясковец и Драгижево

Народните представители от БСП Весела Лечева и Валентин Ламбев имаха приемна в Лясковец и село Драгижево. Десетки жители на двете населени места дойдоха, за да споделят проблемите си и да чуят гледната точка на двамата народни представители. Пред тях депутатите изразиха своето разочарование от работата на Народното събрание.

„Ние сме конструктивна опозиция, а не опозиция „на инат“ срещу управляващата коалиция. Очаквахме и те да не проявяват политически инат и нашите предложения, които се отнасят за хората, да бъдат подкрепени“, каза Весела Лечева.

От своя страна гражданите зададоха мното въпроси по наболелите теми, които от години не намират решения. Основно те бяха свързани с лошото състояние на цялата инфраструктура в общината. Според хората честите ВиК аварии, които са резултат от старите водопроводни тръби, водят до поредната дупка по асфалта. Жителите поставиха и въпроси за високите данъци, за санирането, за европроектите, за ниските доходи, за индексацията на пенсиите, за здравеопазването и за сигурността в населените места.

„Голяма част от гражданите изразиха подкрепа за действията на ръководството на БСП и парламентарната група като конструктивна опозиция”, сподели общинският председател на БСП в Лясковец Емилия Жилиева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!