Заради дългове към фирми за бързи кредити 28-годишен от Стражица легна пред летящ влак

Никола Николов, работник във фирма „Корадо“ и футболист, не е оставил предсмъртно писмо

 

28-ГОДИШЕН РАБОТНИК ВЪВ ФИРМА „КОРАДО“ И ФУТБОЛИСТ избра ужасната смърт да бъде прегазен от летящ влак на жп линията между Стражица и Асеново. Зловещото самоубийство е станало в понеделник около 14 часа. Никола Николов от Стражица легнал на релсите на завой пред идващия товарен влак така, че машинистът да не може да реагира, защото няма как да го види. След завоя машинистите видели легналия на релсите човек, но не успели да реагират и в резултат тялото било размазано и обезглавено. Малко по-късно са подали сигнал на тел. 112 и районът е бил отцепен от пожарна и полиция.

Младият мъж не е оставил предсмъртно писмо. Никола Николов е ерген и състезател в стражишкия футболен тим „Левски -1986“. Преди играел в отбора на Кесарево. Никога не е имал взаимоотношения с полицията и не е познат на МВР. За него нямало данни да употребява наркотици или да има психични отклонения. Напоследък футболистът обаче бил затънал в дългове към фирми за бързи кредити и дължал крупна сума пари. Според първоначалната версия за самоубийството това била и причината за потресаващата смърт на младия мъж. По случая е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, което се наблюдава от прокуратурата в Горна Оряховица. Разпитват се близки, приятели и познати на Никола, които биха могли да помогнат на разследването за зловещия избор.

Н. ГЕОРГИЕВА

Сн. Фейсбук

6 thoughts on “Заради дългове към фирми за бързи кредити 28-годишен от Стражица легна пред летящ влак

 • 19.07.2017 в 1:37
  Permalink

  Тъпи журналя, откога влакът лети? И влакът не е бил товарен.

  Отговор
  • 19.07.2017 в 12:48
   Permalink

   Егати тъпия коментар ! Влакът е товарен ,а в случая е ползвано сравнение .Като журналята са тъпи, ти кажи защо е легнало на релсите момчето .Другото е заяждане .

   Отговор
  • 19.07.2017 в 14:08
   Permalink

   Какво значение има, че са написали, че влака лети бе ? Момчето жива ли е – не е! Така, че коментара ти е ужасно тъп и не на място.

   Отговор
 • 20.07.2017 в 9:37
  Permalink

  поредната жертва на капитализма

  Отговор
  • 24.07.2017 в 19:29
   Permalink

   Що, при бай Тошо (правешкия цървул) нямаше ли самоубийства?

   Отговор
 • 20.07.2017 в 23:42
  Permalink

  Момчето нее способно на самоубийство всеки в града го знае,чисто убийство си е,но за някои е по лесно тази версия да се казва…..никой нито приятели нито родители ,пред никой нее дал признаци за случилото се…сега сами си отговорете самоубийство или убийство е

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.