„Нашият отбор „Етър“ заслужава да бъде у дома си!“

Драги фенове на любимия ни отбор „Етър“, драга редакция на в. „Борба“,

Пише ви един от старото поколение фенове, но един, който никога не е преставал да е близо до „Етър“, където и по света да се намира.

Дори в най-далечните кътчета на планетата, примерно в Тасмания, Аляска, Исландия, Нова Каледония, Фиджи, Южна Африка, Еквадор и навсякъде из Европа, където имам професионални, научни и дипломатически ангажименти, не пропускам нито ден, без да отворя уебстраницата sport-vt.com и да получа актуална информация за нашия „Етър“.

Когато съм в родното В. Търново и има мач на „Етър“, вероятно ме виждате на ВИП трибуната и говорителят на стадиона често споменава името ми като почетен гост на отбора.

Ето защо и сега, когато „Етър“ се завърна на мястото, което му принадлежи, аз се вълнувам от всичко, свързано с отбора.

Първият мач срещу „Локо Пловдив“ в Ловеч премина с притеснение и начална неувереност на нашите момчета и въпреки показаното през второто полувреме загубихме мач, който, ако бе на „Ивайло“, щяхме да спечелим с разлика.

Снощи по новините съобщиха, че за „Славия“ правят изключение и въпреки че стадионът им не е готов по изискванията на БФС, „Славия“ ще играе домакинските си мачове на „Овча купел“ тогава, когато съответният мач е в светлата част на деня.

Аз вече отправих призив към кмета на В. Търново, към областния управител, към шефовете на „Етър“, а сега и към вас: нека и ние се обединим и настояваме за домакински мачове на „Ивайло“, когато мачът е през светлата част на деня.

Нашият стадион е в пъти по-добър, по-подготвен за всякакви футболни, а и не само футболни, спортни мероприятия от повечето стадиони в България.

Тук се проведоха неотдавна и международни мачове.

Драги фенове на любимия „Етър“, нека по един етичен и коректен начин, но настоятелно и безусловно да настояваме пред БФС да има същото решение и за „Етър“.

Нашият отбор заслужава да бъде у дома си!!!

Желая ви успех в това дело, а съвсем скоро ще се видим и на стадиона, на „Ивайло“, както и на някои други стадиони в страната, когато не съм с ангажименти в чужбина.

А ако съм далеч от България, бъдете сигурни, че следя минута по минута всичко, което „Етър“ твори на терена.

Успех!!!

 

Професор д-р Красимир Методиев

Президент на Интернационалната медицинска асоциация България, вицепрезидент на Европейската федерация по химиотерапия, инфекции и рак, почетен консул на държавата Израел в България или просто: кореняк великотърновец, верен фен на любимия „Етър“!

 

3 thoughts on “„Нашият отбор „Етър“ заслужава да бъде у дома си!“

 • 19.07.2017 в 15:58
  Permalink

  ВЕЛИК ЧОВЕК! Подкрепям призива и всяко друго начинание безусловно!!! Моля всички великотърновци активно да се включат в кампанията.

  Отговор
 • 19.07.2017 в 16:46
  Permalink

  Ще бъде добре от фен-клуба да направят подписка с искане до БФС и нашият любим ЕТЪР да играе на „Ивайло“ през деня.

  Отговор
 • 19.07.2017 в 18:03
  Permalink

  Господина явно не знае защо „Етър“ не играе на „Ивайло“ Не става въпрос само за осветлението….

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.