Дневен хороскоп. Прогноза за 24 юли, понеделник

Луната е в Лъв. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 1-ви във 2-ри в 7.16 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърцето и сърдечносъдовата система. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, като растежът се ускорява заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете гардероба си с нова дреха. Облечете се екстравагантно. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Днес са препоръчителни белтъчините. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес. Ако спазвате хранителен режим, днес се придържайте стриктно към него.

Цветове, носещи късмет: Зелено, жълто, оранжево, огнено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: през целия ден.

Нумерологичен хороскоп: Намислете си цели, обмислете идеите, които ви се родиха в главата през уикенда. Бъдете творци и се занимавайте със сътворяване на бъдещите си успехи. Денят е позитивен и ви помага да подобрите своето емоционално състояние.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната се движи в Лъв, Венера е в опозиция със Сатурн, а Меркурий е в тригон с Уран. Не забравяйте, че в този свят има важни правила и закони, които трябва да спазваме всички. Каквото и да правим спрямо чувствата на другите хора, следва да очакваме един ден на ни се върне и на нас като бумеранг. Затова запазете своя позитивен заряд, с който да надарите хората около себе си. Каквото посеете, това ще пожънете.

ОВЕН

Късмет

Стартирате седмицата с благоприятен ден. Заредени сте с ентусиазъм и имате потенциал да свършите много неща за кратък период от време. Не отлагайте ангажименти за утре. Бъдете настроени позитивно и се наслаждавайте на доброто стечение на обстоятелствата. Късметът е на ваша страна.

ТЕЛЕЦ

Хармония

В понеделник търсите хармонията и разбирателството във взаимоотношенията с хората от най-близкото обкръжение. В никакъв случай не сте настроени агресивно, а напротив. Очаквате същото и от тях. Денят изисква вашата по-голяма мотивация, ако работите и се налага да вършите нещо важно. Не оставяйте нещата на самотек.

БЛИЗНАЦИ

Вярвате в успеха

Ангажирайте вниманието на другите със себе си. Днес имате нужда да сте в центъра, да представлявате обект на наблюдение. По действията ви личи, че вярвате в успеха си. Тази самоувереност на моменти изглежда преувеличена, но всъщност тя е основният мотиватор да вървите напред и да търсите реализация на своите цели.

РАК

Не ревнувайте

В понеделник сте настроени доста егоистично и гледате предимно своя си интерес в ден, в който трябва да помислите малко и за общото благо. Не дърпайте чергата само към себе си. Споделете с близки приятели някои неща и обстоятелства, които ви притесняват. В любовта не ревнувайте. Нямате основание.

ЛЪВ

Направете добро

Вие също сте център на внимание. Стартирате седмицата с доста благоприятен и хармоничен ден. Настроени сте позитивно към всичко, което ви се случва. Това е и причината за успехите ви. Каквото посеете, това и ще пожънете. Днес не забравяйте да направите добро поне на един човек, който ви е помолил за това.

ДЕВА

Не се инатете

В понеделник изживявате прекалено драматично всички несгоди, които са ви се случили напоследък. Инатливи сте и не допускате никой да ви дава съвети. Не търсите и успокоение. Добре е да си намерите отдушник – човек, с който да поговорите. Така ще си спестите лутането в лабиринта от въпроси, на които не намирате отговор.

ВЕЗНИ

На кръстопът

В началото на новата седмица вие сте на кръстопът. Трябва да изберете пътя, по който да вървите от тук насетне. Потърсете съвет от близки или хора, които са компетентни в областта, набелязана от вас като основна зона за изява. Дори и да предприемате малки крачки, пак ги съгласувайте с по-знаещи от вас. Ще ви е от полза.

СКОРПИОН

Мисли за работа

В понеделник сте настроени позитивно спрямо бъдещите си успехи на работното място. Дори и да сте в отпуск, пак ще мислите за работа. Просто няма как да по-различно, защото днес в ума ви се фиксира ясната идея, какво точно искате да правите оттук нататък. Мнозина от вас ще променят попрището до няколко месеца.

СТРЕЛЕЦ

Благотворителност

Вие сте хора с чисти помисли и сърца. Днешният ден ви помага да предадете позитивната си нагласа и на всички, с които общувате и се срещате. Отдавате понеделника на благотворителни каузи, на каузи, свързани с добруването на обществото. Това ви прави щастливи и доволни.

КОЗИРОГ

Мислете позитивно

Очаква ви изтормозен ден, защото сами се затваряте в кръг от неприятни мисли. Въртите се, лутате се и не намирате изхода. И всичко това генерира излишна нервност, която отблъсква хората от вас и вие се оказвате сами. Облечете мислите си в цветна краска, бъдете позитивни и ще видите, как денят ви ще придобие съвсем друго изражение.

ВОДОЛЕЙ

Позитивност

В понеделник вие сте настроени делово. Около вас нещата се нареждат по правилния начин. Мислите позитивно и това е главната причина съдбата да ви подкрепя. Действате заразително и помагате хората около вас да променят погледа си и да гледат с розови очила дори на уж нерешимите проблеми.

РИБИ

Забързан ден

Подгответе се за доста активен ден, в който ще реализирате по-голямата част от намеренията си. Не забравяйте да направите своя план за действие, за да не пропуснете някоя малка, но важна задачка. Обърнете по-голямо внимание на здравето си, като се храните рационално и се движите достатъчно, за да снабдите организма си с кислород.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на датата, предопределяща най-сладката кармична отплата. Вибрациите, които носи тя, са идеални, ако се реализирате в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, който не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще претърпите крах – то е да не превръщате парите в цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Робувате ли им, станат ли те едничката ви цел, всичко ще се срине до основи. Бъдете благотворни и помагайте там, където някой ви е помолил за помощ.

Навлизате в година, изпълнена с промени. Бъдете максимално активни, за да допринесете за своя успех. Мнозина ще имат предложение за пътуване зад граница. Нека приемат, защото тази година благоприятства подобни начинания.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите. Ако пушите цигари, по-добре е да спрете порока.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *