Дневен хороскоп. Прогноза за 26 юли, сряда

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 3-и в 4-и в 9.39 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, тънките черва. Добре протичат профилактиката и лечението на храносмилателни проблеми, колит, язва. Хомеопатичното лечение днес дава доста добри резултати.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си. Денят е благоприятен и за къдрене и боядисване. Масажите са благоприятни, ако са лечебни. Избягвайте пилинга на кожата.

Хранене и диета: Обърнете внимание на храната, която купувате в магазините. Следете за срока на годност. Вземайте само пресни продукти, възможни са натравяния.

Цветове, носещи късмет: Синьо, кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 9.39 часа.

Нумерологичен хороскоп: Екипната работа трябва да се върши внимателно днес. Не поемайте чужди задължения, защото може да се окаже, че едни работят, а други обират лаврите от колективния труд.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната се движи в Дева. Помага ни да се задълбочим в рутинната си работа и чрез аналитично мислене да стигнем до верни житейски изводи. Аспектите й днес са опозиция с Нептун и тригон с Плутон. Предстои да разрешите важен проблем, който тормози психиката ви. Да намерите решение и след това да празнувате триумф и успокоение.

 

ОВЕН

Ще ви олекне

 

Намирате се в благоприятен период. Не пропускайте възможностите, които съдбата ви дава към този момент. Вероятността днес да разрешите определени проблеми, оказващи негативно влияние върху психиката ви, е голяма. Разкрийте дълго пазена тайна пред приятели. Ще ви олекне.

 

ТЕЛЕЦ

Коренни промени

 

Луната се движи в Дева. Предстои ви раздвижване, разместване на пластовете. Тръгвате в посока напред. Емоционалното ви състояние се стабилизира. Помислете и поговорете с приятели за промените, които искате да направите в своето бъдеще. Предусещате, че нещо трябва да се измени коренно в живота ви.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете с близките

 

Сряда не се оказва чак толкова активна за вас, колкото очаквате от нея. Това е ден за анализ. Вгледайте се в себе си. В своите желания, мисли и цели. Обърнете внимание на личния си живот и семейството. Разрешете един семеен проблем, извинете се за грубото си поведение в последните дни. Ще ви олекне.

 

РАК

Решавате проблем

 

Както вчера, така и днес съветът е да сте комуникативни, активни и дружелюбни. Изживявате доста позитивен период, който ви помага да смените средата си на живот или просто да разширите кръгозора от познати и приятели. Ще успеете да преодолеете една житейска драма – проблем, който не ви даваше мира в последните няколко дни.

 

ЛЪВ

Мерете силите си

 

В сряда се оглеждате за нови възможности за реализация. Въпреки че не сте достатъчно компетентни или подготвени, вие сте напът да предприемете служебна инициатива, която ви звучи престижно. На мнение сте, че е добре платена. В случай че наистина не сте подготвени за нея, тя може да ви донесе сериозен провал. Мерете силите си.

 

ДЕВА

Ново начало

 

Луната се движи във вашия знак. Помага ви да поставите точката на някои стари притеснения. Да се отърсите от черни мисли и негативни усещания. Време е да погледнете напред с чисти и отворени сърца. Това е ден на ново емоционално начало. Усещате прилив на сили и енергия. Една врата се отваря пред вас.

 

ВЕЗНИ

Разтоварване

 

Изживявате неактивен период. Период на психическо и емоционално разтоварване. Имате нужда да бъдете сами и да не водите разговори с много хора. Те само биха ви натоварили, а сега не ви е нужно напрежение. Напротив, нужно ви е да се отърсите от всякакви притеснения. Медитирайте или посетете занимания по йога.

 

СКОРПИОН

Целите се високо

 

Очаква ви доста силен ден. Вие сте заредени с енергия. Ентусиазмът ви е огромен и още в сутрешните часове се заемате с важни, значими задачи. Бизнесмените са облагодетелствани, защото срещат подходящи партньори за осъществяване на бъдещи привлекателни сделки. Целите се нависоко независимо от вашето положение в службата.

 

СТРЕЛЕЦ

Чужди ангажименти

 

Очаква ви благоприятен ден. Както вчера, така и днес съветът ми е да туширате напрежението, за да извадите на показ положителните си качества вместо него. На работното място сте в стихията си, дори се нагърбвате с работа, която принадлежи на колегите ви в отпуск. Инициативата ще се оцени високо от ръководството.

 

КОЗИРОГ

Нова посока

 

Това е ден, който ви помага в личната реализация. Днес си задавате множество въпроси, касаещи краткосрочното ви бъдеще. И това е добре, защото именно сега е моментът да си дадете сметка и да намерите пътя за разрешаване на проблемите си. Очакват ви промени, след като още вчера сменихте плавно посоката на движение.

 

ВОДОЛЕЙ

Вътрешен анализ

 

В сряда се оставяте на течението и проявявате безсилие във всяко едно направление. Вникнете надълбоко в причините, които ви карат да се отказвате от целите си. Направете вътрешния си анализ и разрешете проблемите и противоречията в своята душевност. Днес се заредете с нов емоционален заряд. Имате нужда от обновление.

 

РИБИ

Подават ви ръка

 

Действията ви днес са логични, последователни и обосновано издържани. Всичко това е категорична предпоставка за успеха ви. Нуждаете се от подкрепа, която ще получите още сутринта. Бъдете все така организирани и не се отказвайте, ако на пътя ви се изпречат трудности. Винаги се намира някой, който да ви подаде ръка.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си дата на кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 26 юли. Прекалената ви доброта и жертвоготовност са причината все да сте от хората, които вършат цялата работа в колектива. Вашата нерешителност обаче е тази, която не ви позволява да започнете самостоятелен бизнес, с какъвто трябва да се занимавате. По-добра ще бъде реализацията ви, ако работите сами, а не делите идеите и усилията си с партньори, защото все става така, че вършите чуждите задачи, а за своите не ви остава време. Още днес се замислете колко много губите по този начин и поставете начало на нова самостоятелна дейност. Вие сте Лъвове и сте родени, за да решавате еднолично. В любовта трудно се решавате на първата крачка, но ви е отредено да имате добър и хармоничен интимен живот.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в миналото. Припомнете си грешките. Простете на онези, които са ви наранили, и потърсете прошка от всички, пред които сте съгрешили. Това е година на опрощаването. Опитайте се да бъдете по-добри и ще видите, че ще ви се върне стократно. За някои предстои ново начинание в сферата на обучението и преквалификацията.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфната система и кожата.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *