Дневен хороскоп. Прогноза за 27 юли, четвъртък

Прогноза за 27 юли, четвъртък

Луната преминава от Дева във Везни в 18.36 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-и в 5-и в 10.40 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната във Везни остават нежелани операциите в областта на корема, червата, черния дроб, асимилационните органи. След това – на бъбреците, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колики, диария, артрит, перитонит, запек и заболявания на чревното храносмилане. Използвайте хомеопатия, която днес има особено благотворен ефект. Не прекалявайте с приема на течности. Организмът задържа вода.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. До 18.36 часа можете да се боядисате. Цветът ще се запази дълго време. След този час времето е подходящо за къдрене, изправяне, издухване със сешоар или маша. Целият ден е благоприятен за коламаска на тялото.

Хранене и диета: Обърнете внимание на продуктите, които консумирате днес. Следете за срока им на годност. Стомахът е особено чувствителен. Предпочитайте лесно смилаеми храни. В следобеда хапнете 50 – 100 грама ядки в суров или печен вид, за да стимулирате метаболизма и да се тонизирате.

Цветове, носещи късмет: Розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 10.40 часа.

Нумерологичен хороскоп: Честността е задължителна както в приятелските и семейните взаимоотношения, така и в сферата на бизнеса. Много самотни души могат да срещнат подходящия за себе си човек.

Звездни аспекти за деня: Не планирайте важни дела днес. Свършете рутинните си задължения. През целия ден Луната е неактивна и не подкрепя инициативите. Съвпадът на Слънцето с Марс е аспект, акумулиращ силна енергия днес. Избягвайте нервните сблъсъци и уважете мнението на хората срещу вас. Овладейте емоцията и не си позволявайте да използвате грубост във взаимоотношенията.

 

ОВЕН

Поглед отстрани

 

В четвъртък обърнете малко повече внимание върху взаимоотношенията си. Върху желанието да властвате в живота на другите и да им налагате своята собствена воля. Имате нужда от корективи на поведението. Направете всичко възможно, за да се видите отстрани. Денят не е добър за инициативи и професионални промени.

 

ТЕЛЕЦ

Семейни проблеми

 

Търсите начин да реализирате идеи, хрумнали ви наскоро. За съжаление, днес трудно ще намерите почва за това си начинание. Отдъхнете си от напрежението на работното място. Концентрирайте енергията си в разрешаване на междуличностни проблеми. На проблеми, които са се завъртели в дома ви и не търпят отлагане за разрешаване.

 

БЛИЗНАЦИ

Нека си говорят

 

В четвъртък желаете да направите остър завой в развитието си. Избрали сте обаче най-неподходящия ден, за да го сторите. Днес ще бъде по-добре, ако проявявате пасивно поведение и не поемате инициативи. Забравете това, което говорят хората зад гърба ви. Сега не е нужно да си губите времето с клюки и интриги, игнорирайте ги.

 

РАК

Нужда от усамотение

 

Сега следва да се погрижите за емоционалното си здраве. Чувствате се психически неустойчиви, преуморени и емоционални. Това е причината често да изпадате в противоречиви настроения, а хората около вас въобще да не схващат защо се държите по този начин. Имате нужда от усамотение. Резервирайте лятната си почивка.

 

ЛЪВ

Само наблюдатели

 

Очаква ви доста емоционален ден. Събитията сякаш се стичат около вас и вие не можете да им въздействате по никакъв начин. Превръщате се в наблюдатели и отстрани гледате какво се случва. Не се притеснявайте, характерът на деня е такъв. Нямате възможност и шанс да промените нищо в този момент. Приемете го.

 

ДЕВА

Хаотични мисли

 

В четвъртък се оставете на течението. Твърде емоционални сте, за да предприемате каквито и да било действия. Мислите ви са хаотични. Имате нужда от спокойствие и уединение. Време е да загърбите нещо, случило се в миналото. То не ви дава мира и възможност да продължите напред. Забравете го.

 

ВЕЗНИ

Приемете фактите

 

Не ви очаква много спокоен ден, въпреки че характерът на четвъртък е именно такъв – лежерно спокойствие. Вие не се примирявате с това, че трябва да приемете някои факти такива, каквито са. Все искате да промените неща, които не зависят от вас. Това е и причината денят да ви се стори нервен, емоционален и драматичен.

 

СКОРПИОН

Промяна в плана

 

През тази седмица, ако сте проявили сдържаност, със сигурност сте се предпазили от много грешки и в общуването, и в работата. Пасивното поведение в последните дни е причина или тактика за избягване на трудностите. Днес не бива да проявявате инициативност. Преустройте плановете си според ситуациите, в които попадате.

 

СТРЕЛЕЦ

Чуждо пространство

 

Изживявате благоприятен период, но колкото и да е хубав, той също крие своите опасности и изисква да изпълните определени предупреждения. Не сдържате емоциите и заливате всички около себе си с тях. Често не преценявате къде е позволената граница и навлизате в чуждото пространство. Не се сърдете, че ви отвръщат с конфликт.

 

КОЗИРОГ

Правете си сметка

 

Денят не е сред най-активните от тази седмица. Изисква не да предприемате нови инициативи, а да се обърнете назад и да направите анализ на действията и допуснатите грешки. Планирайте бюджета си. Напът сте да осъществите неочаквано голяма покупка, която да наруши баланса ви до края на лятото.

 

ВОДОЛЕЙ

Смекчете тона

 

Днешният ден не е сред активните от тази седмица. Забравете за новите инициативи или за поемането на ангажименти. Обърнете повече внимание върху начина си на общуване с хората от най-близкото обкръжение. Омекотете тона и си дайте сметка, ако сте наранили близък в последните седмици. Сега е моментът да се извините.

 

РИБИ

Лоши мисли

 

В четвъртък вие сте взривоопасни, защото таите огромно количество емоционална енергия в запас, която така и не излиза наяве под никаква форма. Трупате впечатления и изводи в своята психика. Нуждаете се от сериозен разговор с приятел, на когото да споделите всички натрапчиви мисли в главата си.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Емоционални и чувствителни натури сте. Слагате под съмнение всяка дума и нерядко обичате да се заяждате. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Именно те в един момент застават между вас и вашата половинка.

Навлизате в една от най-желаните години, в която достойно и по честен път можете да повишите своите доходи и да стабилизирате материалното си благосъстояние. Не забравяйте, че всяка допълнителна работа е от значение и не бива да я отказвате. Както и не бива да оставате за дълго време безработни, защото така ще бъде и следващите девет години. Трудете се усърдно и трудът ви ще бъде възнаграден. И с кредитите внимавайте. Не теглете заеми, които няма да върнете в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *