Дневен хороскоп.Прогноза за 2 август, сряда

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 16.40 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Отложете плановите операции. Кръвосъсирването е затруднено и раните след това ще зарастват по-бавно. Времето е неподходящо за лечение на кръвта, за донорски процедури, за лечение на зъбите. Добре протичат профилактиката и лечението на чернодробни заболявания, на изследване на кръвната картина.

Красота и външен вид: Денят е чудесен за посещение на сауна и парна баня, които да подсилят кръвообращението. Посетете фризьора си за подстрижка на косите само в краен случай.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това.

Цветове, носещи късмет: Светлосиво, зелено, оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 16.40 часа.

Номерологичен хороскоп: Днес проявяваме дружелюбност. Общителни сме и можем да осъществим нови контакти. Нека сме внимателни и не се предоверяваме напълно, за да не изпием горчивата чаша на разочарованието не след дълго.

Звездни аспекти за деня: Днес ни очаква активен и продуктивен ден. Бъдете подготвени. Сутрешните часове са изпълнени с позитивна енергия. Слънцето и Луната са в тригон. Аспектът дарява с жизнена енергия, тонус и добро настроение. Бъдете активни и осъществете целите си. В следобеда Луната се предвижва в зона, където образува напрегнат аспект с Нептун. Ниска самооценка, трудно общуване и чувство, че постоянно сме неразбрани от околните са основните ни усещания за вечерта.

ОВЕН

Пътуване зад граница

В сряда се опитайте да осъществите важни делови контакти с хора от далечни разстояния. Пътувайте зад граница или уредете въпроси по бъдещи пътувания. В следобеда рязко губите тонус и енергия. Звездите изискват да се обърнете назад и да направите сериозен анализ на ваши предишни действия.

ТЕЛЕЦ

Завръщане към миналото

В сряда не ви липсва жизнена енергия, но по всичко личи, че това не е сред най-активните дни от тази седмица. Ще се върнете назад в миналото си, търсейки по този начин отговори на въпроси от настоящето. Не се заемайте с нови ангажименти. Вечерта избягвайте срещите, защото някой ще се опита да ви постави в унизителна ситуация.

БЛИЗНАЦИ

Изясняване на взаимоотношения

Предотвратете стари възникнали проблеми във взаимоотношенията с партньора или с приятели на работното място. Днешният ден изисква да изясните някои висящи въпроси относно личния ви живот. Не оставайте до късно на работа, за да не влезете в сериозни пререкания с ръководството в края на работния ден.

РАК

Ще ви помогнат

Ще получите желана подкрепа, която при някои от вас се изразява под формата на финансово подпомагане, а при други – във вида на морална помощ. Днес можете да разрешите важни междуличностни проблеми. Денят е благоприятен за закупуване на имущество и уреждане на въпроси относно пътуване зад граница.

ЛЪВ

Реализирате се прекрасно

В сряда успявате да проявите голяма част от своите таланти. Изненадвате се от уменията си да се справяте в ситуации без изход. Умът ви е бърз и вземате мигновени правилни решения. Занимавате се предимно с дела, които ви носят признание и доходи. В ден като този вие сте на път да се реализирате доста добре.

ДЕВА

Не водете важни лични разговори

Дори и това да не е най-активният ден за вас от седмицата, не се очаква да стоите със скръстени ръце и да се отдадете на мързел. Напротив, вие още от сутринта се захващате с рутинните си ангажименти и ще отметнете доста работа в тази насока. Вечерта е възможно да проведете разочароващ разговор с половинката. Избегнете го.

ВЕЗНИ

Интрига от колега

Сряда ви дава възможност за пренареждане. Пренаредете плановете и приоритетите си. Подкрепяни сте от хора, от които зависи вашия просперитет. Днес сте глезени и ухажвани от всички. Късметът е на ваша страна. Не оставайте до късно на работа, защото е възможно ваш колега в последните работни часове да ви спретне интрига.

СКОРПИОН

Добри служебни предложения

Не оставайте всичко за последния момент, а вършете делата си своевременно. Ако е възможно – предсрочно. Днес се радвате на тонус и добро настроение. Ще получите добри финансови възнаграждения, ако се захванете с нова допълнителна работа. Вечерта ви очаква афера, интрига в личния живот. Внимавайте, ако сте обвързани.

СТРЕЛЕЦ

В добро настроение

В сряда сте в отлично настроение. Тонус и жизненост не ви липсват. Стартирайте деня си със спорт или по-дълга разходка на чист въздух. Тя ще ви зареди с позитивни мисли. Уредете пътуване зад граница в предиобеда. Следобедните часове са тихи и приятни. Не се захващайте с нищо важно тогава. Оставете се на течението.

КОЗИРОГ

Разплащане

Налага се да разрешавате проблеми, които са възникнали в миналото и вече са назрели достатъчно. Няма нищо притеснително в цялата тази работа. Дошло е времето да се разплатите с хора, на които дължите нещо – пари, усмивка, извинение. Кажете им, какво мислите за тях право в очите. Ще ви олекне.

ВОДОЛЕЙ

Не говорете за пари в следобеда

Очаква ви бурен и вълнуващ ден. Пред вас се изправят доста възможности. Контакти с хора, от които зависи бъдещото ви развитие, ще ви разкрият перспективи още в сутрешните часове. Бъдете обаятелни и чаровни. В следобеда не говорете за пари. Някой ще се опита да ви въвлече във финансова афера. Тя ще се окаже губеща за вас.

РИБИ

Вземате важни решения

Очаква ви важен служебен ден. Налага се да вземате бързи решения, от които зависи развитието не само на вас, а и на колектива, в който работите. В сутрешните часове не ви липсва тонус и енергия. Тогава мислите най-трезво. В следобеда сте напрегнати. Някой ще се опита да настъпи вашето достойнство по доста немарлив начин.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте от онези Лъвове, които се чувстват сигурни в себе си само тогава, когато са обичани и подкрепяни. Не сте от хората, които сами прокарват пътя си напред. Напротив, вървите по отъпкани пътеки и печелите по точки тогава, когато знаете, че има някой зад гърба ви, тоест – че сте подкрепяни. Научете се да сте малко по-решителни, да правите лъвски скоци. Заложено ви е по съдба да успеете в този живот. Не сключвайте ранен брак.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а да се оставите на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *