С полет на бели гълъби и водосвет откриха най-новата аптека „Асклепий“

Аптеката е приемник на досега съществуващата аптека „Асклепий – център“ и е част от най-старата аптечна верига във Велико Търново. През април тази година екипът на аптеки „Асклепий“ отпразнува своята двадесет и пета годишнина. Малко фирми могат да се похвалят с такава история и продължаващ възход.

„Постарахме се много, за да направим по най-добрия начин новата си аптека, може би най-добрата в Северна България“, каза собственикът на аптеки „Асклепий“ Стефан Згурев. „Търновци заслужават това! Имаме още много работа и идеи, които ще довършим в движение. Гордост за нас е, че сме единствената изцяло великотърновска аптечна верига, която устоя на времето и се наложи като най-грижовния партньор на хората, имащи нужда от нас.

IMG_2500Нашите аптеки са разположени на всички важни локации във Велико Търново и създават удобство за гражданите.

Ние единствени в града обезпечаваме фармацевтичните нужди на хората денонощно, без прекъсване, през цялата седмица и уикенда. Нашата денонощна аптека е единствена на територията на пет-шест области наоколо. Факт, който показва колко трудно се поддържа денонощна аптека. Щастливи сме, че успяваме да помогнем на хората, имащи нужда от нас денонощно. Нерядко сме единствени в осигуряване на скъпоструващи животоспасяващи медикаменти. Независимо от трудностите, които отказват останалите аптеки в града да поемат този риск, при нас тази грижа за болните не е прекъсвана никога!

Хубавото е, че все повече хора оценяват нашата загриженост и усилия за тях!

В новата ни аптека ще запазим досегашната си ценова политика, ще продължим работа със Здравната каса, както и всички останали дейности досега. Ще има допълнителни приятни изненади, които ще откриете във времето.IMG_2517

Аптеката разполага с много по-широка гама продукти, като медицинската козметика, хранителните добавки и нелекарствените продукти ще са изложени на свободен достъп за посетителите ни.

Вярваме, че нашите клиенти ще оценят всичко това!

Аптеки „Асклепий“ остават с грижа за вашето здраве и красота като доказано име, на което можете да се доверите!“

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

One thought on “С полет на бели гълъби и водосвет откриха най-новата аптека „Асклепий“

  • 01.08.2017 в 20:22
    Permalink

    То хубаво, ама да бяхте написали и къде се намира! Напоследък все повече недомислици чета в този вестник!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *