53 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 3 август, четвъртък

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и в 17.36 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са плановите операции. Кръвосъсирването е затруднено и раните след това ще зарастват по-бавно. Времето е неподходящо за лечение на кръвта, за донорски процедури, за лечение на зъбите. Добре протичат профилактиката и лечението на чернодробни заболявания, на изследване на кръвната картина.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Облечете се атрактивно, за да привличате внимание, особено ако ви предстоят важни срещи. Не правете масаж и липосукция на бедрата и седалището.

Хранене и диета: Положението на Луната в Стрелец помага стартирането на дългосрочен хранителен режим, който още в следващите две седмици ще даде резултати. Намалете приема на бяло брашно, захар, като замените тези въглехидрати с плодове и пресни зеленчуци. Днес белтъчините се разграждат бързо от организма и ускоряват метаболизма.

Цветове, носещи късмет: Лилаво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 17.36 часа.

Нумерологичен хороскоп: Имаме желание да преоткрием нови светове, да пътуваме надалеч физически или чрез съзнанието си. Лесно завързваме контакти и общуваме свободно. Денят е благоприятен и позволява да променим начина си на мислене и живот.

Звездни аспекти за деня: Денят е зареден с позитивна енергия. Луната се движи в Стрелец. Зарежда ни с позитивни мисли и вярвания за по-добро бъдеще. Днес можете да стартирате обучение, курс за преквалификация или интензивно посещение на курсове по изучаване на чужд език. Луната е в съвпад със Сатурн и този аспект изисква в сутрешните часове да сте отговорни и съсредоточени в това, което вършите. В следобеда и вечерта Луната и Уран образуват тригон. Разчупете границите, направете нещо извън традициите. Променете начина на прекарване на свободното си време.

 

ОВЕН

Успешен ден

 

Очаква ви доста благоприятен ден. Още в сутрешните часове се оказва, че сте на прав път в начинание, което стартирахте неотдавна. Доброто ви настроение е гарантирано, защото днес ви очакват приятни и интересни срещи. Ще получите подкрепа в делово отношение. Вечерта излезте с приятели на по разхлаждащо питие и сладки приказки.

 

ТЕЛЕЦ

Релаксирайте

 

В четвъртък се мъчите да скриете вътрешното си напрежение, което малко по малко руши хармонията във взаимоотношенията ви. Денят не е подходящ за стартиране на каквито и да е било ангажименти. По-добре се отдайте на довършване с нещо старо. Осигурете си спокойствие. Нуждаете се от релакс.

 

БЛИЗНАЦИ

Пари

 

Не оставяйте нещата на самотек, а грижовно се ангажирайте с внимание към всеки детайл, който вършите днес. Денят сам по себе си е успешен и ви носи нови перспективи и възможности. Говорите делово и успявате да осъществите сделка с контрагент. Днес се радвате на пари и имане.

 

РАК

Бъдете по-активни

 

Не сте в най-добрата позиция да се скатавате на работното място, въпреки че ви се ще да се пуснете по течението. Денят е активен и изисква от вас адекватни действия и смели решения. Един спор с колега или ръководството ще ви отвори очите за това, какво мислят всички в работата за вас.

 

ЛЪВ

Първа копка

 

Днес сте достатъчно внимателни, за да преценявате всеки свой ход и в сферата на професионалната реализация, и в личен план. Всъщност четвъртък ви носи надежди. Навява ви нови идеи и цели. Нещо във вас се възражда. Можете да положите първата копка на проект, който да изградите през есента.

 

ДЕВА

Умножавате финансите

 

Днес не показвате много от себе си и тази стратегия ви помага да действате тихичко и необезпокоявани от никого. Всъщност изготвяте смели планове за бъдещето. Подтикнати от нуждите в семейството си, вие търсите начин как да умножите финансите си. Ще стигнете до вярната посока. Денят ви носи пари вкъщи.

 

ВЕЗНИ

Срещи

 

В четвъртък емоциите ви бликат като фонтан. Притежавате силна енергия, която търси как да се реализира във вашето ежедневие. Още от сутринта се ангажирайте с нещо важно. Денят ви носи много срещи и контакти, както и нови запознанства. Разбира се, пред новите хора се представяте с маска, която не мислите да сваляте още в началото.

 

СКОРПИОН

Отпуснете се

 

Очаква ви доста благоприятен ден. Вие сте структурирали прецизно плановете за действие и днес започвате да ги реализирате един след друг. Отпуснете се. Не го давайте толкова стегнато. Денят изисква да обърнете внимание и на начина, по който разпускате и се забавлявате. Вечерта излезте с приятели на по бира.

 

СТРЕЛЕЦ

Рестарт

 

Луната гостува във вашия знак и ви помага да се реализирате прекрасно в днешния ден. Всъщност вие стартирате изцяло нов етап от своето развитие. Можете да отгърнете страница в живота си, да започнете начисто. Възползвайте се от моменти като този, когато е възможно да направите рестарт.

 

КОЗИРОГ

Без нови начинания

 

Нуждаете се от одобрението на хората около себе си, но невинаги го получавате в чистата му форма. Днес се освободете от тази зависимост. Вникнете в истината, че каквото и да правите, то го правите за себе си и за собственото си благо. Не се захващайте с нови начинания. Моментът на ново начало все още не е назрял.

 

ВОДОЛЕЙ

Първенци в бизнеса

 

Вие сте в добро настроение. Радвате се на разбиране от страна на хората, с които общувате и контактувате. Днес подчертан в хороскопа е деловият ви живот. Умението да договаряте условия, изгодни за себе си, излиза наяве днес. Позвънете на своите делови партньори и осъществете среща. Няма да съжалявате за резултатите.

 

РИБИ

Преценете силите си

 

Решени сте на всяка цена да започнете нещо ново в професионалната област. Предчувствате, че е назрял моментът да се проявите по нов начин. Да потърсите нова работа или реализация. Преценете силите си, защото към този момент сте прекалено самоуверени, но дали сте достатъчно квалифицирани, за да предприемате рискове?

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вашата дружелюбност е черта, която всеки би забелязал при първата ви среща. Усмихнати сте и това ви прави симпатични и общителни. Доброто настроение и оптимизмът, с които посрещате всяка неволя, са пословични и служат за пример. Ето защо винаги сте желана компания. Вие никога не говорите за проблемите си, а често изслушвате чуждите мъки. Може да се каже, че не натоварвате, а разтоварвате отсрещната страна. Добре е да поработите върху доверчивостта, която е една от лошите за вас самите характерна черта. Често ставате обект на използвачество именно защото не сте преценили правилно хората, подходили дружелюбно, а оказали се лицемери впоследствие.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие! Сега можете да промените средата на живот, ако има хора, които не ви допадат в последно време. Разширете кръгозора от контакти.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!