Станислав Генчев: „Слаб мач, с нищо не показахме, че искаме да спечелим“

Както всички от великотърновската група в Ловеч, така и Станислав Генчев бе разочарован след срещата с „Верея“.

„Слаб мач за нашия отбор. Като цяло с нищо не показахме, че искаме да спечелим трите точки и въпреки че не допуснахме кой знае какви ситуации пред нашата врата, загубихме мача. Не съм доволен от начина, по който изиграхме срещата.

Мачът отиваше към равен, но последва груба колективна грешка на защитата и противникът се възползва от нея. Но не стояхме добре на терена и не показахме нищо от това, което можем.

Отсъствието на Минев, Руменов и Почански поради контузии със сигурност оказа влияние, все пак това са водещи футболисти, които сме взели, за да придадат класа на отбора. Но не трябва да се оправдаваме с това – имаме 20 полеви играчи и всеки, който е получил шанс, трябва да се възползва от него“, коментира Станислав Генчев.

Старши треньорът Иван Вутов също не спести критики към отбора.

„През седмицата ни сполетяха контузии на основни футболисти, трябваше да се променя съставът. Нашите момчета играха страхливо, липсваха единоборствата.

Заслужена победа за „Верея“ – три контри с три чисти положения. Заслужавахме максимум равен. Слабо играхме, но имаме потенциал и ще го използваме в бъдеще.

Румен Руменов и Веско Минев ще започнат тренировки в сряда, както и Ерик Почански, който няколко дни беше на облекчен режим. Ще коригираме всичко в най-скоро време“, каза Иван Вутов.

One thought on “Станислав Генчев: „Слаб мач, с нищо не показахме, че искаме да спечелим“

  • 02.08.2017 в 13:55
    Permalink

    ДА НЕ СЕ ВЪРНЕМ ПРИ ЛОКО .СПЕШНИ МЕРКИ НЕ, НО ИСКА СЕ ФУБОЛНИ ХИТРОСТИ СРЕЩУ ПО КЛАСНИТЕ ОТБОРИ

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *