5 четения

Нарушители продължават да паркират неправомерно по Самоводската чаршия

Нарушители продължават да паркират неправомерно в началото на Самоводската чаршия, като местят китните декоративни саксии от определените им места. По този начин те влошават естетическия вид на алеята. Своеобразните цветни лехи са общо 55, а поставянето им цялата дължина на туристическата улица бе инициирано от Община Велико Търново и Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“.
Подредбата бе така определена, че Самоводската чаршия да бъде още по-приветлива и „зелена“. При поставянето на саксиите бе осигурено необходимото пространство за кратък престой на товарните бусове, обслужващи близко разположените търговски обекти.
Действията на нарушителите налагат пренареждане на цветните лехи по няколко пъти на ден.
Паркирането в началото на Самоводската чаршия представлява нарушение на Закона за движение по пътищата, заради което са сезирани органите на МВР. В началото на седмицата принудително преместени бяха няколко неправилно паркирани автомобила. Контролът за спазване на правилата ще бъде засилен.

2 коментара за “Нарушители продължават да паркират неправомерно по Самоводската чаршия

 • 03.08.2017 в 14:33
  Permalink

  Това са инвалиди, дори още да не им личи …

  Отговор
 • 03.08.2017 в 16:27
  Permalink

  Всички в съседство знаят кой спира там и че наглостта им няма да спре докато не ги глобят солено.То бива малоумие бива ама тяхното явно е безгранично!!!Същите иначе съм ги чувал как реват и плюят за това и онова всяка управа на града.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!