62 четения

Почетен знак за дългогодишен служител на търновската полиция

ПОЧЕТЕН ЗНАК НА МВР – III СТЕПЕН, ВРЪЧИ ДИРЕКТОРЪТ НА ОД МВР – В. ТЪРНОВО, СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР МАШОВ НА КИРИЛ ПАЛЕВ ПО ПОВОД ПЕНСИОНИРАНЕТО МУ. Отличието му се присъжда от министъра на вътешните работи за продължителна служба в МВР, безукорно поведение, постигнати трайни резултати в служебната дейност.

„Горд съм със служител като вас и за мен е удоволствие да ви връча отличието. Бивши служители няма и вратите на Областната дирекция ще бъдат винаги отворени за вас”, каза ст. комисар Машов. По думите на самия Палев той си тръва от системата с най-добри чувства, а отличието за него е преди всичко въпрос на чест.

Кирил Палев е започнал работа в системата на МВР през 1999 г. като разузнавач в РПУ – Г. Оряховица. През 2004 г. става инспектор в „Човешки ресурси”. Седем години по-късно става ръководител на сектора, а от 2012 г. до пенсионирането си работи като началник на Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Горна Оряховица. През годините е награжаван многократно за постигнати професионални успехи.

Един коментар за “Почетен знак за дългогодишен служител на търновската полиция

  • 04.08.2017 в 12:27
    Permalink

    Време му беше на този наъегач и подлагач да се пенсионира! Айде от награда нямаше нужда, ама нищо те са на килограм!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!