10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 7 август, понеделник

Луната е във Водолей. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 19.10 часа. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и в 20.28 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите на долната част на бедрата, на краката под коленете, глезените, гърба и нервите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на различни изкълчвания или счупвания на глезените, на болки в гърба, както и на смущения в кръвоносната система. Денят е добър за рехабилитация на сърцето.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите. Избягвайте водните процедури. Пилингът на кожата също е нежелан, а също така и поставянето на перманентен грим и татуирането на тялото.

Хранене и диета: Днес не пропускайте мазнините, които са полезни заради функцията на жлезите с вътрешна секреция. Може да са растителни под формата на маргарин, зехтин, олио или сурови ядки. Животинските мазнини избягвайте, ако имате проблеми със сърцето и кръвното налягане. Лунната диета стартира в 19.10 часа с настъпване на фаза пълнолуние.

Цветове, носещи късмет: Лилаво, сиво, бяло.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 20.28 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес сме щастливци, изпълнени с добро настроение и позитивни очаквания. Денят носи благоприятни вибрации, но и малки предупреждения да сме особено внимателни при осъществяване на нови контакти и запознанства. Важно е да не се предоверяваме. Вкъщи, в семейството денят е наситен с позитивна енергия.

Звездни аспекти за деня: Днес ни очаква пълнолуние във Водолей, съпроводено от частично Лунно затъмнение в същия знак. Време е да видим как изграждаме у другите представата за себе си. Да се погледнем отстрани за миг и да прозрем грешките в поведението и общуването си. Затъмнението е време, в което лесно затваряме врати зад гърба си, гледайки напред в бъдещето. Набележете или просто напишете на малко листче всички онези неща, които имате нужда да завършите в следващите шест месеца.

 

ОВЕН

Нерационално мислене

 

Днес сте импулсивни, емоционални, влюбени и често забравяте границата между мечти и реалност, между земята и въздуха. Трудно вземате решения, защото те са подчинени изцяло на вашето нерационално мислене. Предоверявате се, защото искате да ви се случат хубави неща, но не полагате каквито и да е било усилия за тях.

 

ТЕЛЕЦ

Стабилност

 

Започвате новата работна седмица в добро настроение. Чувствате стабилна почва под краката си и това е причина да успявате. Контролирайте емоциите си, за да не станете техни пленници и да се провалите впоследствие. Избягвайте да давате съвети. Занимавайте се по-скоро със своите си задачи и това ще ви осигури успех.

 

БЛИЗНАЦИ

Разпределете задачите

 

Разпределете така силите си, че да се справите с работата, която ви предстои, в рамките на тази седмица. Днес не се опитвайте да надскачате своите възможности и не предприемайте нови дела. Внимавайте с хората, с които имате финансови взаимоотношения. Разговорите с тях трябва да са предварително премислени.

 

РАК

В нова светлина

 

В понеделник сте активни, дейни и в прекрасна кондиция. Решавате всякакви делови проблеми по нов, нестандартен, но впечатляващо правилен начин. Подходът ви е правилният при всякакви проблеми и затова ще се отървете от тях безвъзвратно. Не се притеснявайте от трудностите, днес ги отмятате с лека ръка.

 

ЛЪВ

Завършете старото

 

Предстои ви активен ден, в който е добре да съберете сили и да завършите всичко онова, което започнахте в началото на миналата седмица. Инатът ви днес е подчертан, както и желанието ви да се захванете с купища нови неща, в които влагате идеалистичните си надежди. По-добре се откажете и завършете вече стартираното.

 

ДЕВА

Търпение и разум

Днес сте на мнение, че можете да преодолеете всяка трудност с достатъчно търпение и разумни действия. Открили сте правилната формула, липсват излишни емоции в поведението ви. Денят ви ще е успешен, но вечерта се товарите с чужди болки, затова избягвайте да се срещате с хора, които мрънкат и се оплакват.

 

ВЕЗНИ

В мир със себе си

 

Преоткривате себе си, без значение дали искате или не. Днес имате възможността да влезете дълбоко в своята душевност и да потушите пожарите, които върлуват напоследък в нея. Използвайте този ден за вътрешен анализ и успокоение. Когато сте в мир със себе си, всичко останало върви без проблеми, сами ще се убедите в това.

 

СКОРПИОН

Не отлагайте нищо

 

Притеснени сте в сутрешните часове – нещо, което ще попречи на вашата концентрация и ще загуби ценни минути от времето ви. Стегнете се и не отлагайте нищо, което можете да свършите сутринта, за следобеда. Прочетете интересна книга, която ви навява нови и свежи идеи, дава ви нов начин на мислене в живота.

 

СТРЕЛЕЦ

Променливи емоции

 

Настроени сте делово, но и романтично, а двата привкуса ще се смесват постоянно в този ден. В сутрешните часове по-скоро бягате от отговорност – нещо, което не ви съветвам да правите. Следобед сте енергични, влюбени и щастливи. Вечерта обаче очаквайте трудности в общуването. Емоциите ви се сменят постоянно.

 

КОЗИРОГ

Хубави промени

 

Ще се зарадвате на понеделника като ползотворен ден, защото вършите много добре своята работа, а и имате известно желание за контакти и изява. Обърнете внимание на деловата дейност, на разговорите, които касаят бъдещето ви. Сега имате добра възможност да поставите начало на желани промени в по-добра насока.

 

ВОДОЛЕЙ

Избухвате безпричинно

 

Натоварени сте в понеделник. Мнозина ще се занимават с няколко неща паралелно. Стари, недовършени задължения наред с новите задачи вече не търпят отлагане и трябва да бъдат изпълнени в срок. Напрегнати сте и не се виждате как изглеждате в очите на останалите. Често избухвате безпричинно и обвинявате тях за грешките си.

 

РИБИ

Ограничете рисковете

 

Началото на новата седмица предвижда едно раздвижване, за което е добре да останете резервирани. Повече предпазливост няма да ви навреди, дори ще ви помогне да избегнете рисковите ситуации. Сигурното винаги ви носи повече удовлетворение и успех от поемането на непремерени рискове.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Въпреки че сте Лъвове, вие сте родени на 7-о число и сте хора, които сгрешат ли, си дават сметка за своето прегрешение, но никога не си го признават гласно и не искат прошка за това. Трудно прекланяте глава, ала иначе сте справедливи и стриктни, но и прекалено взискателни към другите.  Идеални лекари стават от вас, защото ви е заложено по съдба да помагате и да се отдавате в полза на другите. Ако се справите и със своята горделивост, няма да имате равни!

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!