Дневен хороскоп. Прогноза за 8 август, вторник

Луната преминава от Водолей в Риби в 22.55 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 20.59 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на долната част на бедрата, на краката под коленете, глезените, гърба и нервите. Денят е добър за профилактика и лечение на изкълчвания или счупвания на глезените, на болки в гърба, както и на смущения в кръвоносната система.

Красота и външен вид: Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Направете раздвижване по време на физиологичните почивки в работата, за да не получите разширени вени. Денят е благоприятен за подстригване на косите и коламаска.

Хранене и диета: Планирайте три основни хранения за деня, придружени с поне още две междухранения от плодове или ядки. Днес организмът прекрасно абсорбира полезните мазнини. Подходящи са ядките, маслините, зехтинът, авокадото. Включете ги в менюто си. Ако провеждате лунна диета, тя приключва днес в 19.10 часа.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 20.59 часа.

Нумерологичен хороскоп: Обърнете повече внимание на финансовото си състояние, семейния бюджет. На въпросите, касаещи заплащането ви на работното място. Можете да договорите по-добро възнаграждение и да подобрите стандарта си на живот.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи във Водолей и все още сме подвластни на влиянието на пълнолунието от вчера. Овладейте нервите и успокойте топката. Избягвайте темите, които създават междуличностни конфликти. В следобеда започва да действа хармоничният аспект между Луната и Уран. Ако се намирате в затруднена ситуация, то нетрадиционното мислене и нестандартните похвати ще ви покажат верния път, за да се освободите и разрешите проблемите си.

 

ОВЕН

Бъдете търпеливи

 

Днес не прибързвайте и се оставете на течението. Решавайте проблемите си с усмивка и добро настроение, без да се задълбавате прекалено в тях. Нуждаете се от насърчаване, но няма да го получите. В момента хората, от които зависи да ви похвалят, са прекалено заети със себе си и едва ли се сещат за вас.

 

ТЕЛЕЦ

Без конфликти

 

Стартирате деня с усмивка и добро настроение. Ако сте на работа, ще успеете да се справите с належащите задачи. Сутрешните часове са доста напрегнати, но в следобеда чувствате, че ви спори. Насрочете за тогава по-важните си ангажименти. Избягвайте конфликтите, защото преживявате много драматично, ако някой ви повиши тон.

 

БЛИЗНАЦИ

Хармонична вечер

 

Подгответе се за труден ден. Днес не диктувате събитията, а вие ставате участник във всичко, което ви се случва. Ще се наложи да се съобразите с обстоятелствата и кротко да вървите напред. Не предприемайте нови инициативи. В следобеда размишлявайте над бъдещите си планове. В любовта ви чака хармонична вечер.

 

РАК

Успокойте топката

 

Чувствате се потиснати и поради тази причина често се затваряте в себе си или сте крайно агресивни до степен да наложите мнението си над останалите. Потискайте емоцията. Сега имате нужда от малко повече спокойствие. Избягвайте да се залавяте с работа, свързана с гонене на срокове.

 

ЛЪВ

Стабилизация

 

Чувствителни сте, но това едва ли ще ви попречи да постигнете набелязаните цели за деня. Изберете часовете до обедната почивка за действие, защото те определено ще са по-благоприятни от следобедните. В личен план вторник предвещава стабилизация. Очаква също така и стабилност във финансов аспект.

 

ДЕВА

Планирайте нещата

 

Повече от ненужно е да прибързвате и да се инатите, че не всичките ви цели са изпълнени докрай. Просто не е дошло вашето време. То ще настъпи до края на седмицата. Ще се убедите, че предстоят далеч по-благоприятни дни. Днес се оставете на течението и планирайте постъпките, които искате да направите.

ВЕЗНИ

Давайте напред

 

Днес сте спокойни и уравновесени. Опознали сте и най-дълбоките кътчета на своята душевност и вече сте готови да продължите напред още по-уверени и сигурни в успеха си. Не предприемайте рискови начинания в службата. Денят ви зарежда със силна енергия в сферата на любовта и личния живот.

 

СКОРПИОН

Предизвикателства

 

Заради емоции и инат не сте в състояние да приложите новите знания и умения, които сте придобили неотдавна в службата. Това е основната причина за провалите ви. Възможно е да се появи ваша конкуренция, справяща се по-добре със задълженията. Приемете го като предизвикателство и имайте обеца на ухото.

 

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден

 

Колкото по-тихи сте във вторник, толкова по-далече ще бъдете от проблемите, които сполетяват и вашите колеги, и ръководителите, и всички, с които имате обща дейност. Избягвайте да давате съвети, защото ще се окажат погрешни и след време вие ще сте виновни за чуждите провали. Денят е много напрегнат.

 

КОЗИРОГ

Проблеми

Превърнали сте се в кълбо от нерви, което трепери при всеки опит да бъде подразнено дори с най-малкото. Избухвате почти без причина и сте склонни да обвинявате всички за собствените си неволи. На работното място денят е тежък, защото не намирате причината за проблемите в себе си, а все ги търсите в другите.

 

ВОДОЛЕЙ

Без показност

 

Във вторник е добре да намалите до минимално всякакви опити за показност. Не привличайте вниманието на хората с нищо, защото озовете ли се в центъра на чуждите погледи, ще се създаде ситуация за скандал. Можете да я предотвратите с мълчание, с усамотение и липса на излишни контакти. Нуждаете се от време за себе си.

 

РИБИ

Очаквайте грешки

 

Вторник е изпълнен с подсъзнателни страхове, заради които няма да успеете да се съсредоточите върху текущите си важни задачи. Мнозина от зодията са наранени от отношението на близък роднина или човек от семейството. Мислите го прекалено много и това ви разсейва още повече. Очаквайте грешки, защото не сте концентрирани.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родили сте се с мисия да разплатите някои свои кармични грешки, направени в минало прераждане. Точно оттук идват някои затруднения в този ваш живот. Въпреки че сте изключително ловки, смели и решителни в службата, невинаги успявате толкова лесно, колкото някои ваши колеги. Имайте търпение и се научете на постоянство. Приемете парите като даденост, като средство за преживяване. Ако осъзнаете философията им по този начин, те сами ще дойдат при вас. Превърнете ли се обаче в скъперници, ще търпите загуба след загуба. Често най-хубавите моменти от живота ви започват след като навършите 30 – 33-годишна възраст. Тогава ви е и времето за женитба, дом и деца. Ако тези неща не са дошли по-рано, не се отчайвайте. Предопределено ви е да ги постигнете в зряла възраст.

Навлизате в година на финансова стабилизация и това ви дава основание да си вземете глътка въздух в кризата. Бъдете сигурни, че ще ви се отвори нова работа, която ще е по-доходна и стабилна. Мислете позитивно и парите ще дойдат при вас.

ЗДРАВЕ: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.