Журналистка предлага начин майката да разбере дали бебето й е грозно

Една майка обективно може да разбере дали бебето й е грозно с малка хитрост, написа репортерка от женския уебсайт „Кът“, цитирана от в. „Дейли мирър“.
Джен Ган предложи на родителите да изберат снимка на произволно плачещо и не много очарователно бебе от интернет и да я изпратят на приятелите си. След това трябва да проследят реакцията им. Ако те отговорят с неопределеното: „Охо! Виж изражението му! Какво умно бебе. Изглежда замислено и опознаващо света“, най-вероятно може да се има доверие на този човек. Приятелят очевидно не може да се насили да излъже, че на снимката вижда хубаво бебе.
Следващата стъпка е майката да каже, че е изпратила грешна снимка и да покаже истинска снимка на детето си. Ако отново човекът отсреща избягва коментари по отношение на физическите характеристики на детето, то тогава родителите трябва да се замислят.
„Вероятно никога няма да разберете, че бебето ви е грозно. Може да е, но може и да не е. По-вероятно е да имате повърхностни приятели“, добавя авторката.
В заключение журналистката пише, че все ще се намери един близък, който да накара родителите да мислят, че бебето им е сладко.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.