Изложба, посветена на житейския и творчески път на Христо Явашев, ще провокира фотографи

Изложба, посветена на житейския и творчески път на Христо Явашев, ще провокира фотографи – любители и професионалисти, запечатали последния проект на Кристо и Жан-Клод „Плаващите кейове.“

Целта на инициативата е да представи проекта, емоциите и преживяването на посетителите, успели да се докоснат до „Плаващите кейове” през 2016 година. Всички събрани снимки ще бъдат представени в онлайн и печатни медии, а жури от професионални фотографи ще избере кадрите, които ще станат част от експозиция в градското пространство на град Габрово.

„Плаващите кейове през обектива на…” ще се открие на 12 октомври 2017 г. Организатори на инициативата са Община Габрово, Музей „Дом на хумора и сатирата“ и Сдружение „Нашето ПО-ГОЛЯМО Габрово.”

Всеки, който желае да участва, може да изпрати своите снимки на адрес [email protected] (директно или чрез услуга за трансфер на големи файлове, например wetransfer.com), не по-късно от 8 септември 2017 г.

Към фотографиите си авторите следва да посочат трите си имена, телефон и електронна поща. Желателно е снимките да бъдат в оригиналната си резолюция и с максимална големина.

Изпращайки снимките си, всеки автор носи отговорност за съдържанието им и предоставя право на организаторите да ги разпространяват в рамките на инициативата в онлайн и печатни медии и чрез печатна репродукция в екстериорна изложба.

Селекцията на фотосите за изложбата ще направи жури в състав – Росина Пенчева, Пенчо Тихов и Илко Немцов.

За повече информация: [email protected] и телефон 066 803 526 или 0879 98 71 18 в Музей „Дом на хумора и сатирата.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.