Дневен хороскоп Прогноза за 10 август, четвъртък

Луната е в Риби в. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 21.52 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Денят е добър за профилактика и лечение на проблеми с лимфните възли, раздвижвания на краката след изкълчване на глезените, както и на оплаквания в стомаха и жлъчката.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите, топла коламаска, пилинг на лице и тяло. Добре се отразяват водните процедури, престоят в топла минерална вода. Пазете глезените при спорт.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто, не преяждайте. Избягвайте бобовите култури, които причиняват подутост в стомаха. Хапвайте пълнозърнести храни. Днес можете да сварите лимец и да го приготвите под формата на салата или гарнитура към ястията.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 8.28 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Нумерологичен хороскоп: Денят носи щастливи вибрации. Можем да започнем нещо ново, нещо начисто. Да отгърнем нова страница в живота си. Поставянето на начала днес е разрешено. Възползвайте се.

Звездни аспекти за деня: Това е последният ден от престоя на Луната в Риби. Използвайте го за своите размишления относно живота и битието. Анализирайте света, който ви обгръща. Активната част на деня е до 14.30 часа и затова, ако ви предстои нещо важно днес, свършете го най-късно дотогава. Меркурий и Венера, Слънцето и Юпитер сключват взаимни секстили. Сякаш чакаме нещо да ни дойде свише, без ние да полагаме усилия. Денят е такъв, че ако поемем инициатива, успехът ще ни сполети. Никой не е длъжен да върши нашата работа. Не бива да чакаме наготово.

 

ОВЕН

Посъветвайте се

 

В четвъртък е добре да не вините другите за своите собствени несполуки. Денят изисква да направите своя вътрешен анализ, като се посъветвате с близките и семейството си. Търсейки съвет от тях ще откриете причините за своите грешки. Можете да отгърнете нова страница в личния си живот. Възползвайте се.

 

ТЕЛЕЦ

Добро настроение

 

В четвъртък сте в добро настроение. Желанието ви е около вас всички да бъдат щастливи и усмихнати, за което се грижите с поведението си. Заредени сте с магнетизъм. До обяд свършете важните си професионални дела, които не търпят отлагане. В следобеда се отдайте на приказки и приятни срещи.

 

БЛИЗНАЦИ

Ново начало

 

Днес амбициите ви са в повече, отколкото е позволено. Искате всичко на мига, на секундата. Това няма как да се случи и се оказвате твърде разочаровани от факта. Проумейте, че за всяко дело се изисква определено време. Днес поставете основите на ново начало в службата си. Очаквайте резултатите да се забавят най-малко месец.

 

РАК

Овладейте емоцията

 

В четвъртък сте прекалено чувствителни, без да има видима причина за това. Реагирате прибързано на всяка информация, която получавате. Търсите причина да се скарате с хората от най-близкото обкръжение без повод. Овладейте емоцията, за да не си причините сами проблеми в личните взаимоотношения.

 

ЛЪВ

Не се надскачайте

 

Бъдете сигурни в успеха си, ако вървите с малки стъпки напред към него. Правите ли огромни скокове, повече от логично е, че ви чака провал. Обърнете по-голямо внимание на финансовото си състояние към момента. Не е добра идея да предприемате риск в това направление, особено ако трябва да го сторите в следобеда.

 

ДЕВА

Бъдете адаптивни

 

Разочаровани сте от някои събития, които не се случват точно така, както сте си ги намислили в първоначален вид. Трябва да се съобразите, че невинаги вие държите диригентската палка. Днешният ден изисква да бъдете адаптивни и да се нагодите към обстоятелствата. Използвайте късмета си до обяд. Тогава е и по-силната част на деня.

 

ВЕЗНИ

Растете в йерархията

 

В четвъртък сте настроени носталгично, обърнати назад към миналото, което никога няма да се завърне отново в живота ви. Гледайте напред. Денят е прекрасен и ви носи много и реални шансове в професионален план. Едно предложение в службата ще повдигне настроението ви. Започва вашият растеж в йерархията.

 

СКОРПИОН

Променливи настроения

 

Настроенията ви са променливи и често носят противоречиви идеи и мисли. Днес не е ден за вземане на важни решения, защото ще се окажете подмамени или излъгани от съдбата. Отлично водите всякакъв вид преговори, но ги насрочете до ранния следобед, когато е и по-силната част на този четвъртък. В любовта ви чакат авантюри.

 

СТРЕЛЕЦ

Скрити страсти

 

Днес сте в добро настроение, ведри и усмихнати. Никой не е в състояние да познае наистина, какво е вътре във вас. Бушуват бури и противоречия, генериращи вътрешно напрежение и недоволство. Скрили сте го надълбоко в себе си. За съжаление, в един момент няма как тези страсти да не излязат наяве. Овладейте ги.

КОЗИРОГ

Излъчвайте любов

 

Идва време да приключите с притесненията, които не ви даваха мира до този момент. Днешният ден изисква да отгърнете нова страница в живота си с добро. Отново ви съветвам да следвате принципите на любовта и човешкото отношение. Рано или късно, ако сте подходили с любов, такава ще се върне и до вашите сърца.

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете дискретни

 

В четвъртък сте прекалено доверчиви. Имате нужда да споделите всекиму, какво преживявате и в какъв период се намирате. Бъдете по-дискретни. Не давайте пари на заем и обърнете повече внимание на бюджета си до края на месеца. При някои днешният ден носи пари, но приходите веднага ще запълнят вече отворили се финансови дупки в живота ви.

 

РИБИ

Внимавайте

 

Днес не преценявате добре ситуациите, в които попадате. Подхождате прекалено доверчиво, без да имате право на това. Ще ви се струпат много проблеми на главата, ако разказвате безразсъдно за плановете си – и лични, и професионални. Хорската завист е причина да почувствате нож в гърба си – повод, за поредния незаслужен провал.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте сприхави и избухливи хора. Изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате и да се извинявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колене пред него и да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и с търпение изчаквайте развитието си. Приемайте и съвети отстрани.

Навлизате в прекрасна година на ново начало, което трябва да поставите неприбързано и обмислено. Успехите ще са с вас, ако следвате идеите си и бъдете целенасочени. Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул от претоварване с физически дейности или емоционално напрежение.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.