33 четения

Повече от 40 свободни позиции има в учебните заведения в областта

ПОВЕЧЕ ОТ 40 РАБОТНИ МЕСТА ЗА УЧИТЕЛИ В УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СА ОБЯВЕНИ В РЕГИОНАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО В СТАРАТА СТОЛИЦА. Най-много са позициите за учител за целодневна организация на учебния ден – 16, като двете от тях са за прогимназиалния етап в училище, останалите са за начален етап. Само ОУ „Бачо Киро“ във Велико Търново търси седем такива учители, показва справката.

Шестима учители по английски език са нужни в образователните институции и още толкова по математика. Някои от учителите търсят просто учител по математика, но други имат изискване математикът да преподава информатика, информационни технологии и физика.

Четири са свободните места за учител по български език, при това трите от тях са във Велико Търново. Такива преподаватели търсят ОУ „Бачо Киро“, Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и Старопрестолната гимназия по икономика.

Двама пом.-директори по учебната дейност трябват за Езикова гимназия и за ОУ „Бачо Киро“ в Бяла Черква. Училищата търсят още преподаватели по физкултура, изобразително изкуство, информатика, философия, специални предмети, логопед, психолог. Обявени са места и за двама ресурсни учители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!