Пуснаха в предварителна продажба билетите за двубоя на „виолетовите“ с „Пирин“

Въвеждат нов пропускателен режим на стадион „Ивайло“

 

Билетите за първия мач на „Етър ВТ“ на стадион „Ивайло“ след влизането в Първа лига са в предварителна продажба от днес, съобщиха от ОП „Спортни имоти и прояви“. „Виолетовите“ приемат на 12 август (събота) от 18,15 часа „Пирин“ (Благоевград) в първото си домакинство на свой терен за сезона, в което ще търсят и дебютна победа в елита. Цената на билетите е 6 лева за възрастни; за ученици, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти – 3 лева. Ползващите 50% намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.

Днес и утре през целия ден билетите могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, който се намира до Зоналния съвет на БФС, вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“.

Освен това в четвъртък и петък от 11:00 до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. В събота касите от северната страна отварят от 16,30 часа.

Изцяло нов пропускателен режим се въвежда от този сезон на стадион „Ивайло“, съгласно изискванията и препоръките на Българския футболен съюз. Новата организация влиза в сила още за първото домакинство срещу „Пирин“.

Всякакъв достъп до фоайето на централния вход на стадиона, където са съблекалните, вече ще бъде невъзможен, той като оттам ще влизат единствено двата отбора, длъжностните лица за мача и служебните лица от гостуващия клуб.

Вип гостите вече ще ползват входа отляво от паркинга и ще стигат до местата си през новоизградената врата за ложата.

Ветераните, близките на футболистите и журналистите ще влизат през входа отдясно (до заведението „Шампиони-91“). За тях е обособен специален сектор на трибуните, който се намира отдясно до вип ложите. Над него са местата за медиите.

Пред входа на стадиона ще бъде обособена микс зона с табло, където журналистите ще могат да правят блицинтервюта с излизащите футболисти.

В събота паркирането пред централния вход на стадион „Ивайло“ ще бъде забранено, стана ясно още след срещата с представителите на полицията и охранителната фирма, която ще следи за реда на стадиона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *