Новини

Библиотеката в Свищов продължава да забавлява малките си читатели с игри и интересни книги

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ПРОДЪЛЖАВАТ ЗАНИМАНИЯТА С ДЕЦА В ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА В СВИЩОВ и всички малчугани, които до момента не са се забавлявали сред книгите, могат да го направят още днес. В 10 часа в детския отдел започва срещата „С пламъка на дядо Славейков”, посветена на живота и делото на първия български детски писател. В понеделник децата, участващи в клуба, представят свои любими детски книги, а в петък – на 18.08, е заниманието „Обичам България” – пътешествие без куфар в Стара планина.

На 21.08 в детския отдел в 10 часа започва прожекция на анимационни филми, а в петък малчуганите ще могат да рисуват на компютъра и след това да разпечатат рисунките си на цветен принтер.

На 28 август е творческото ателие „Работливи ръчички”, време за изработване на фигури от пластилин. Последната среща е на 1 септември в петък, когато ще бъдат наградени най-талантливите и активни участници в клуба. Децата ще могат да потанцуват преди да закрият лятната академия.

Всички занимания са в детския отдел и започват в 10 часа. Освен в понеделник и петък библиотеката посреща деца и всяка сряда. Тогава са свободните занимания и желаещите могат да спортуват, да рисуват, да играят занимателни игри, да четат книги и списания или да гледат анимационни филми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *