55 четения

Голмайстор на „Етър ВТ“ стана татко на момиче, „виолетовите“ се стягат за здрава битка с „Пирин“

В сряда централният нападател на „Етър ВТ“ Иван Петков стана баща на момиче. Първородната дъщеричка на голмайстора на „виолетовите“, с която го ощастливи половинката му Виктория Гайдарова, ще носи красивото име Ивайла! Малката принцеса проплака за първи път в горнооряховската болница със страхотни мерки – 3 килограма и 49 сантиметра.

„Благодаpя на Виктоpия, че днеc ме напpави най-щаcтливия човек на земята, като ме даpи c най-красивата дъщеpя Ивайла. Oбичам ви, пpинцеcи!”, написа таткото в социалните мрежи.

Със сигурност тя ще е допълнителен стимул за Иван Петков да се разпише в срещата с „Пирин“ (Благоевград). Рефер на двубоя от 18,15 часа е Георги Кабаков, асистират му Мартин Маргаритов и Станимир Илков. С двубоя етърци се завръщат на стадион „Ивайло“ и ще изиграят първи мач в елита пред своя публика. Заради ремонтите на спортния комплекс тимът изигра първите си две домакинства в Ловеч.

БФС направи компромис и разреши на „Славия“ и „Черно море“, а после и на „Етър ВТ“ да играят мачовете си на своите стадиони на естествено осветление, докато бъде ремонтирано изкуственото. Днес Министерството на спорта и фирма „ХИТ“ трябва да подпишат договор за поставяне на осветлението на стадион „Ивайло“. Сумата на поръчката е за 411 657 лева без ДДС. От фирмата изпълнител се ангажираха то да е готово през втората половина на септември, така че най-реалистично е това да стане за мача „Етър ВТ“ – ЦСКА на 30 септември.

Картотека за двубоя с благоевградчани вече получи най-новото попълнение Иван Вълчанов, който ще бъде в групата за утрешния мач. Все още се очаква жълтата карта на халфа Георги Сърмов. Всички играчи са здрави и на линия, така че старши треньорът Станислав Генчев има достатъчен избор за групата за мача. От „Етър ВТ“ се надяват най-после да играят пред пълни трибуни и призоваха публиката да дойде на стадион „Ивайло“ и подкрепи тима в мача с „Пирин“, в който се преследва първа победа.

Билетите са по 6 лева за възрастни и по 3 лв. за ученици, студенти и пенсионери над 60 години. Те се продават от вчера на стадиона, могат да бъдат купени и днес на касата до Спортния диспансер и в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“. Утре касите от северната страна на стадиона ще отворят в 16,30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!