Дневен хороскоп. Прогноза за 14 август, понеделник

Луната е в Телец в. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-и в 23-и в 23.39 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Пазете се от настинки, обличайте се според времето и избягвайте студените и газирани напитки, за да предпазите гърлото. Нежелани са операциите в областта на гърлото, сливиците, гласните връзки, щитовидната жлеза. Добре протичат профилактиката и лечението на подути сливици, зачервено гърло, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си, да ги оформите в нова прическа. Добре се отразява и къдренето, боядисването, изсушаването. Масажите също са благоприятни, особено онези с лечебен ефект за облекчаване на различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто, без да прекалявате с количеството на порциите. Окото ни е ненаситно и каквото сложим в чинията, ще изядем с удоволствие. Готвим с душа, готови сме да си угаждаме.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 13.21 часа.

Номерологичен хороскоп: Днес съвсем лесно предприемаме промени и новости. Настроени сме авантюристично и смес особено гъвкави при вземането на решения. Денят ни помага да променим нещо в живота си изцяло.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Телец. Ако сте на работа, можете да се заемете с деловите си дейности и да сте сигурни, че ще се справите брилянтно. Единственото предупреждение е да преодолеете нервността, идваща от опозицията Луна-Марс. Обмисляйте повече думите си. Останалите аспекти на Луната са хармонични – с Нептун, Венера и Плутон. Днес чрез такт и дипломация може да постигнем добри резултати.

ОВЕН

Без кавги

Стартирате новата работна седмица с доста благоприятен и жизнен ден. Въпреки променливото време, вие сте в отлична кондиция. Ако сте на работа, чакат ви добри възможности и шансове. Единствената ви грешка днес ще бъде, ако влезете в конфликт или се заяждате за щяло и нещяло. Не си губете времето в излишно кавгаджийство.

ТЕЛЕЦ

Без компромиси  в името на мира

В желанието си да бъдете в угода на някого днес прекрачвате основни свои принципи и това ви кара да се чувствате неприятно. Отстоявайте своето мнение и не се съобразявайте с чуждото. Дори и да ви се наложи да влезете в малък конфликт, по-добре заявете своята позиция, отколкото да се съгласявате в името на мира.

БЛИЗНАЦИ

Времето е спряло

В понеделник си вярвате прекалено много. Моментът едва ли е твърде подходящ за започване на каквито и да е било инициативи. Нуждаете се от ясна преценка за себе си и за положението, в което се намирате. Направете си себеанализ. Имате чувството, че времето е спряло. Забранени са всякакви нови начала.

РАК

Не погазвайте позицията си

Опитвате се да бъдете прекалено дипломатични и често правите компромис със своите собствени убеждения. Причината е, че чувствате вътрешно напрежение и ако влезете в спор, то неминуемо ще избухнете и пометете събеседника. Опитайте да овладеете агресията и въпреки всичко да не погазвате своята лична позиция.

ЛЪВ

Говорете за себе си

В понеделник се чувствате великолепно, въпреки че имате усещане безвремие. Сякаш часовникът ви е спрял и този факт въобще не ви притеснява. Можете да свършите много неща днес. Да се обадите на приятели и да обсъдите едно бъдещо събитие. Споделете нещо, похвалете се. Имате нужда да говорите за себе си.

ДЕВА

Безвремие

Чувствате безвремие, също както представителите на Лъв. Сега някои неща в живота ви са в застой, но това не бива ни най-малко да ви притеснява. Обърнете повече внимание на себе си, на своите планове за след септември. Вършете рутинната си работа и не предприемайте каквито и да е било ангажименти.

ВЕЗНИ

Летите в облаците

Днес сте симпатични, чувствителни и търсещи подкрепа във всяко едно отношение. Говорите и общувате единствено с хора, които няма да ви критикуват. Сега не можете да понесете някой да е недоволен от вас и от онова, което вършите. Обграждате се с ласкатели и губите ясна преценка за живота си. Е, временно е. Скоро ще стъпите отново на земята.

СКОРПИОН

Насладете се на мига

Въпреки вътрешното напрежение, което днес е неизбежно, денят е доста благоприятен. Имате нужда да сътворите нещо, да оставите нещо за поколенията зад вас. В особено настроение сте. Чувствате се доволни от живота си и към този момент сякаш не искате да промените нищо в него. Наслаждавайте се на мига.

СТРЕЛЕЦ

Не подписвайте договори

Очаква ви доста нервен и напрегнат ден, но в крайна сметка сами ще се убедите, че е изключително успешен. Каквото и да ви се случва, то се случва за ваше добро. Нуждаете се от допълнителни финанси, но не точно сега е правилният момент да подписвате трудов договор за допълнителна работа. Внимавайте.

КОЗИРОГ

Планирайте пътуване

В понеделник сте решени да свършите колкото се може повече и повече неща, но сами се убеждавате, че не всичко върви по план. Съобразете се с обстоятелствата. Времето и за вас е спряло. Сега не се предлагат кой знае какви перспективи. Обърнете повече внимание на себе си, на личния си живот. Планирайте пътуване, което да ви разведри.

ВОДОЛЕЙ

Забавяне в плащанията

Стартирате седмицата със страх от финансова несполука относно наскоро предприета инициатива или сключен с деловите партньори договор. Не се притеснявайте, нещата са се случили във вярното време. Ще има известно забавяне около плащанията заради ретроградната фаза на Меркурий, но за загуби дори не може да става и дума.

РИБИ

Бъдете по-твърди

Вие също се стремите да бъдете в угода на всички хора около вас в понеделник. Неотстояването на вашето лично мнение и несъобразяването с личните ви принципи ви костват скъпо. Вероятно ще се затворите в себе си и ще погълнете цялото това разочарование. Не го правете. Просто заявете своята позиция и не мислете, кой как би се почувствал.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, родените на 14 август, сте симпатични, сияещи от радост и щастие натури. Около вас витае добро настроение. Отлично владеете похватите на комуникацията и винаги можете да убедите всекиго в своето становище. Нерядко са случаите, когато сами се оплитате в собствените си думи, но бързо успявате да се оправите, защото владеете до тънкост да боравите с оръжието на речта. Познавате човешката душевност можете да се реализирате като прекрасни психолози.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Сега предстои трайно раздвижване и разместване на пластовете. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще ви държи влага в следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите, ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *