96 четения

Богатото сексуално минало не ни прави по-добри любовници

Чувството на увереност в собственото тяло, в креватните постижения и в сексуалното минало може и да се отразява върху настоящия интимен живот. Резултатите от проучване, цитирано от в. „Дейли стар“, обаче показват, че изобилието от предишни завоевания не прави партньорите богове на секса, поне според дамите.
Допитването на онлайн услугата Доктор Ед е обхванало 1000 европейци и американци.
Като цяло авторите на проучването са установили, че представителите и на двата пола са склонни да послъгват за бройката на предишните си партньори, смятайки, че „повече е по-добре“. Резултатите са показали, че според една трета от европейците и половината от американците колкото повече интимни партньори е имал човек, толкова по-добър е в секса.
Дамите от Европа обаче явно не са съгласни с това мнение – 57 процента от тях смятат, че сексуалното минало не влияе върху настоящото представяне в леглото. Едва 35 процента от жените смятат, че бройката на предишните партньори е от значение за настоящата сексуална форма. Осем процента от жените пък споделят мнението, че миналите сексуални подвизи влошават качеството на настоящия интимен живот.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *