29 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 15 август, вторник

Луната преминава от Телец в Близнаци в 15.05 часа. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 2.14 часа. Лунният ден е 23-и . Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Телец остават нежелани операциите в областта на гърлото, сливиците, гласните връзки, щитовидната жлеза, а след това – на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението болно гърло, ларингит, фарингит, белодробни заболявания.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, боядисване и подсушваване. Топлата коламаска също е позволена днес. В следобеда можете да посетите масажиста си за отпускащ и релаксиращ масаж. Ще отнеме стреса и умората от тялото.

Хранене и диета: Целият ден е подходящ за гладуване или провеждане на лунна диета. Ако не спазвате такива драстични режими, днес просто можете да намалите количеството на порциите и да увеличите приема на вода и билкови чайове без захар.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 14.35 часа.

Номерологичен хороскоп: Днес успехите са въпрос на действие и инициатива. Излезете ли на светло и гоните ли целите си, ще ги достигнете. Превърнете ли се в заложници на собствения си страх, не бива да очаквате развитие. В личните взаимоотношения денят е доста благоприятен. Помага ни да запазим хармонията.

Звездни аспекти за деня: Бъдете особено внимателни в личните взаимоотношения. Венера и Плутон са в опозиция. Аспектът поражда противоречиви чувства и емоции. Често ще се противопоставят характери. Вероятно ще се поражда желание да потъпкваме нечий авторитет. Нека слезем на земята и не позволяваме манията за величия да ни обсеби изцяло. Активната част на деня е след 15.05 часа, така че не насрочвайте никакви важни дела за преди това.

ОВЕН

Емоции

Във вторник сте изцяло под въздействието на емоциите. Страстите ви са силни и непредвидими. Имате шанс да преодолеете първичността си, стига да го искате. Така ще си спестите доста пререкания и противопоставяне на характери, заложено в днешния ден. Избягвайте да вземате решения до ранния следобед.

ТЕЛЕЦ

Бъдете мнителни

Днес общувате много, привличате вниманието на хората, но сте преднамерени към тях. Сякаш предчувствате, че някой иска да ви използва за нещо, да ви нарани или накърни вашето достойнство. Във ваш интерес е да се предпазвате. Не се предоверявайте. Сега моментът изисква наистина да бъдете мнителни към всички наоколо.

БЛИЗНАЦИ

Не привличайте внимание

Във вторник сте интуитивни и разбирате мислите и чувствата на другите хора без да се налага да общувате с тях. Някак от разстояние прочитате намеренията в чуждите очи. Денят ви предлага възможност да се усамотите и да наблюдавате отстрани, какво се случва наоколо. Не привличайте внимание.

РАК

Време е за атестация

Към този момент основните ви желания в служебния живот касаят промяна на заплащането и покачване в йерархията. Имате възможност да постигнете такъв просперитет, но за съжаление ще трябва да се срещнете със сериозен авторитет, пред който да покажете своите качества, умения и натрупан опит. Ще бъдете оценени.

ЛЪВ

Искате да споделите

Към този момент вие сте с опънати до краен предел нерви. Време е да промените начина си на мислене. Не е важно само да привличате вниманието на хората, разказвайки за своите проблеми. Сега сте в по-голяма нужда да намерите един човек, на когото да споделите тайните си, без да се притеснявате, че ще бъдете предадени.

ДЕВА

Предпазени от грешки

Във вторник сте нервни, прекалено припрени и търсещи възможност да се изявите на всяка цена. Няма да ви се получи. Денят в по-голямата си част не е продуктивен и ви налага запор на действията. Неслучайно е така. Ако стартирате нещо ново, то ще бъде губещо. Ето защо шансовете липсват днес. Просто съдбата ви предпазва от грешки.

ВЕЗНИ

Успокойте нервите

След като ви се наложи бързо да слезете на земята вчера, днес сте с накърнено достойнство и ниско самочувствие. Това е и причината да сте заядливи и агресивни. Просто се предпазвате някой да не разбере, какво точно преживявате. Намерете си човек, на когото да споделите. Това със сигурност ще ви успокои.

СКОРПИОН

Пари

Радвате се на стабилност, която няма как да не забележите още в сутрешните часове на вторник. Избягвайте всякакви конфликтни ситуации с колегите. С ръководителите си днес няма да има, какво да делите. Мнозина от вас ще бъдат зарадвани с известие за пари, а тях ще ви посъветвам просто да спестите, а не да харчите веднага.

СТРЕЛЕЦ

Емоциите ви преливат

Вторник предстои да бъде емоционален и труден ден за вас. Иска ви се да предприемете една промяна, но ви липсва смелост и решителност, за да я осъществите изцяло. Разколебани сте. Разкъсвани от противоречия, днес избухвате за щяло и нещяло. Не се сърдете на хората, че не ви разбират. Отстрани не е лесно да се общува с вас.

КОЗИРОГ

Действате според чуждата воля

Денят ви поставя в ситуации, в които да се чувствате на топа на устата. Трябва да действате според чужди заповеди и желания. Бъдете тактични и не влизайте в излишни конфликти. По-активни ще бъдете в следобедните часове. Преди това действайте според чуждата воля и не предприемайте нищо на своя глава.

ВОДОЛЕЙ

Борба на авторитети

Каквото и да се случва днес, не се пускайте по течението. Дръжте контрола върху нещата и не се отказвайте, ако видите трудности. В личните взаимоотношения е възможно да преживеете известни кризи. Тук става въпрос за борба между авторитети и достойнство. Защитете се подобаващо.

РИБИ

Харчете разумно

За да се справите с трудностите, днес трябва да бъдете спокойни и уравновесени. Оставяйте си време за самите себе си между ангажиментите. Усамотяването ще бъде път към личното ви щастие и емоционална стабилност. Предстоят ви промени във финансов аспект. Съветвам ви да не харчите безразсъдно, за да не задлъжнеете.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на 15 август – един от най-хубавите празници в годината и дано се казвате с име, производно на Мария или Марио. Това е двоен знак за закрила от съдбата и вярата. Като характер сте много благи хора и с вас се контактува лесно. Не капризничите, но си отстоявате позициите и държите на вашето мнение. Знаете как да плените останалите с чар, доброта. Лесно можете да влезете под чуждата кожа и да станете любимци. Стремите се към стабилност във всяко едно отношение – финансова, домашна и емоционална. Трудно избухвате и ставате за добри съветници. Единствената ви лоша черта е, че не виждате старанието на вашите близки да ви се харесат. Към тях сте доста по-безкомпромисни и дръзки, отколкото към приятелите.

За вас предстои година на съдбовно подчинение, която ще ви помогне да си отдъхнете след активната година на ново начало, от която вече излизате успешно. Отдайте се на течението и то ще ви води в правилната посока. Избягвайте да вземате прекалено големи и значими за живота ви решения, потърсете отдушник на напрежението и емоцията. Бъдете позитивни и ще видите, че тази година ще бъде изключително успешна за вас.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилателната система, инсулина и черния дроб.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *