47 четения

Канадски екип издирва най-прелестните човешки задни части

Канадски творчески екип издирва най-прелестните човешки задни части в рамките на проекта „1001 fesses“, съобщава в. „Метро“.
Фотографката Емили Мерсие и нейната най-добра приятелка, арт-директорката Фредерик Марсей, имат за цел да възпеят поетично тази част от анатомията на Хомо сапиенса. Те характеризират проекта си като „визуална поема“ и са включили изображения на Б-страните на жени от различни раси, възрасти и обкръжения.
Проектът на канадките има за цел, събирайки колекцията от 1001 седалища, да покаже на жените, че не трябва да се срамуват от своите тела, че всяка дамска Б-страна има своята индивидуалност. Колекцията си на женски изображения на седалища Мерсие и Марсей стартирали още през 2014 година. Веднага се явили 600 доброволки, които да бъдат снимани. Всички фотографии се правят на естествена дневна светлина с филмова камера Mamya 645, като никога лицата на дамите не попадат в кадър. Снимайки „анонимни тела“ двете канадки претендират, че възпяват женската анатомия в цялото й разнообразие.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!