164 четения

Посланикът на Китай посети завода на „Престиж”

В четвъртък посланикът на Китайската народна република в Република България Негово превъзходителство Джан Хайджоу, придружен от съпругата си и членове на своя екип, посети и разгледа завода на „Престиж-96“ АД. Китайската делегация, водена от заместник-кметовете на община В. Търново Снежана Данева и проф. Георги Камарашев, бе посрещната от г-жа Дарина Стоянова, изпълнителен директор на „Престиж-96“ АД, и мениджъри от екипа на компанията.

prestij5По време на визитата Негово превъзходителство Джан Хайджоу изрази своето възхищение от историята, развитието и постигнатите успехи на компанията през нейната двадесетгодишна история. Модерното, ново и високотехнологично оборудване на завода на „Престиж-96“ АД, високите стандарти на качество, богатото портфолио и корпоративни ценности на компанията впечатлиха китайската делегация.

Най-новите продукти в портфолиото на „Престиж-96“ АД, натуралните плодови рула Frunu – неповторима комбинация от внимателно изсушено плодово prestij4пюре, поръсено със сурови ядки и различни подправки, и продуктите от серията „Престиж Wellness”, които са разработени в две направления – бисквити и вафли без добавена захар и функционални бисквити със „суперсъставки“, силно заинтригуваха и допаднаха на гостите от Китай със своя уникален вкус, отлично качество и неповторима визия. Неустоимите „Престиж Мюсли” се оказа, че са любимите бисквити на семейството на посланик Джан Хайджоу.

prestij2В заключение на срещата посланик Джан Хайджоу изрази увереността си, че висококачествените продукти на „Престиж-96“ АД, постоянният стремеж към иновации и съвършенство ще са основополагащи и водещи за успеха на вече стартиралия бизнес на компанията в Китай.

2 коментара за “Посланикът на Китай посети завода на „Престиж”

 • 14.08.2017 в 14:51
  Permalink

  Все едно чета по времето на социализма как някой зам. министър е отишъл на двудневно посещение в някоя братска държава придружаван от вещи лица и са подписали важни споразумения за бъдещето и напредъка в двете страни 🙂

  Отговор
 • 14.08.2017 в 16:23
  Permalink

  Новината си е новина. Най-хубавото е , че е позитивна. Те китайците най- добре да вземат Интерхотела ,че скоро ще се разпадне.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!