11 четения

Жените са най-уверени в телата си на 65

Не мислете, че жените се чувстват най-секси на 20, когато са най-стегнати и с безупречна кожа – дамите са най-уверени в телата си на 65, установи проучване, публикувано във в. „Метро“.
Изследването било поръчано от фешън компанията „Ем енд ко“ и обхванало 3000 представителки на нежния пол. Те трябвало да отговорят на въпроси относно това как се чувстват в бански костюми според различните възрастови групи.
Общо взето жените нямали високо самочувствие в плажно облекло, като те го оценявали с петица по десетобалната система. Но дамите на възраст между 65 и 74 години оценявали доверието в телата си с шестица.
Колкото дамите ставали по-възрастни, толкова по-малко са били кахърите им за извайване на „бикини тяло на мечтите“. Това силно ги отличавало от 20-30 годишните, които страдали, че не могат да покрият изискванията за идеално плажно тяло.
Вестникът цитира и анкета на Галъп от 2014 година, според която 75 процента от американците на възраст над 65 години се чувствали уверени във външния си вид. Този процент се оказал в пъти по-висок в сравнение с по-младите възрастови групи.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!