67 четения

ПОЗДРАВЛЕНИЕ по случай 15 август, празника на град Стражица, от Румен Павлов, кмет на община Стражица

Уважаеми съграждани и гости на Стражица,

Всяка година градът ни празнува традициите и отдава значимото на миналото с вярата на стражичани, че могат да надградят с делата си бъдещето.

Мъдреците казват, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. А моите мечти са като вашите – желанието ни да живеем по-добре и по-сигурно в този град и бъдещето да ни гарантира, че утре ще се радваме на успехите на нашите деца, които ще останат тук и ще направят Стражица още по-добро място за живеене.

Празникът е още един повод да изразим желанието си да направим от местното самоуправление сигурен мост към по-добър живот за всички, които са ни гласували доверие и очакват да им отговорим със същото!

Уверен съм, че миговете на споделена радост и вяра в успеха на добрите начинания, ще ни съпътстват и занапред. Нека празничните дни бъдат повод за самочувствие, радост и настроение.

Пожелавам на всички здраве, усмивки и добро настроение! Нека през тези празнични дни и през цялата година бъдем горди от съграденото и искрени в желанието си да предадем на бъдещите поколения нашия красив, развиващ се и неостаряващ град със самочувствие и увереност за изпълнен човешки и държавнически дълг!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТРАЖИЦА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!