4 четения

Ученици от Гимназията по туризъм са лидер и посланик на Структурния диалог

ДВЕ ВЪЗПИТАНИЧКИ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ „Д-Р ВАСИЛ БЕРОН“ БЯХА НА ТРИДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ЛИДЕРИ И ПОСЛАНИЦИ НА СТРУКТУРНИЯ ДИАЛОГ ВЪВ ВАРНА. Марианна Стоянова и Пламена Петева бяха единствените представители на областта в националния форум. И двете момичета са ученички в десети клас на Професионалната гимназия по туризъм и са възпитанички на инж. Славка Проданова.

Пламена, която учи в специалност „Туристическа анимация”, е участвала в групата на лидерите. Марианна, която е избрала специалност „Организация на туризма и свободното време“, е била част от групата на посланиците.

30 младежи от цялата страна са били одобрени да преминат обучението, което е част от проекта за развитие на Структурен диалог в България на Националната работна група, оглавявана от Национален младежки форум. Лидерите са надграждали своите знания за младежко включване и младежко овластяване, а посланиците са се учили да организират събития, разнообразни кампании и инициативи, чрез които да повишат информираността за това какво наистина представлява понятието Структурен диалог на местно ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!