Седмичен хороскоп . Прогноза за периода 18 – 24 август

Хармоничен и изпълнен с жизнени сили период

 

Здраве: Днес и през цялата събота се простете с излишните притеснения и нерви, които ви костват болки в стомаха под формата на обострен колит или гастрит. Хапвайте лесни за храносмилане храни и не прекалявайте с алкохола. В неделния ден се отдайте на почивка, а в понеделник не се претоварвайте. Заради новолунието е възможно да усетите липса на сили и енергия. Във вторник и сряда е време да помислите за своите проблеми от друг ъгъл. Различната гледна точка ще ви помогне да ги преодолеете по-лесно, а и да си спестите сериозните здравословни проблеми заради яда си, че и вас ви връхлитат трудности. Посетете хомеопата си за интервю или консултация, ако не се чувствате добре. В четвъртък щадете бъбреците и не приемайте прекомерно количество течности. Чувството на подутост е нещо нормално и ще отшуми за няколко дни.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – сряда и четвъртък. Косъмът ускорява растежа си. Неблагоприятни: петък, събота, неделя, понеделник, вторник. Боядисване на косите: сряда и четвъртък. Коламаска: сряда и четвъртък. Масажи: Лечебни – вторник и сряда. Обеци и татуировка: всички дни са благоприятни за поставяне на обеци или татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Луната няма забрани към тези процедури.

Хранене и диета: Хранете се умерено и не прекалявайте с консумацията на животински продукти. Неделя е подходящ ден за стартиране на дългосрочен хранителен режим или диета за отслабване. В понеделник настъпва новолуние. Стартът на лунната диета е в 19.30 часа и продължава до вторник в същия час. Понеделник поставя и начало на четиринайсетдневен период на нарастваща Луна. Не прекалявайте с количеството на порциите и не преяждайте, защото килограмите се свалят по-трудно. В дните от неделя до вторник организмът задържа вода и е възможно да се чувствате подути. Избягвайте прекомерния прием на течности, за да не затормозите функцията на бъбреците.

Основни звездни аспекти: През този период Луната гостува в Рак, Лъв, Дева и Везни. В понеделник настъпва новолунието в Лъв, придружено с частично слънчево затъмнение в 19.25 часа. Време е да освободите съзнанието си от натрапчиви мисли, независимо от техния произход и първоизточник. Забравете неприятното усещане, че сте скъсали връзките с някои хора в живота си, от които вече нямате нужда. Заражда се прилив на нови чувства и емоции, прииждащи от новите запознанства, които вече осъществихте на мястото на старите си контакти. Това слънчево затъмнение изисква да отворите нова страница в живота си и да покажете част от своите скрити таланти и възможности. Развивайте духовните си стремежи и бъдете отворени към придобиване на нови знания. Този период предстои да бъде хармоничен и изпълнен с жизнени сили и енергия. Марс е в благоприятни аспекти с Юпитер и Сатурн, Слънцето и Уран също са в хармония. Можете да постигнете целите си, стига да повярвате в себе си. Не се съмнявайте и за секунда, че вие диктувате живота си. Поемете диригентската палка.

 

ОВЕН

Важни промени

 

За вас този период е силен и мотивиращ. Нещо в живота ви се променя изцяло и за добро. Вие отдавна желаехте тези промени и старателно работихте да се случат в тази посока. Слънчевото затъмнение в сходния ви по стихия Лъв подпомага тези промени да се случат с геометрична прогресия. Радвайте се на прекрасно стечение на обстоятелствата. В сферата на общуването сега имате възможност да постигнете съгласие и хармония. Имахте нужда от нещо подобно, вземайки предвид поведението ви в последните няколко дни.

 

ТЕЛЕЦ

Нужда от спокойствие

 

Очаква ви период на вътрешни трансформации, през който не бива да сте прекалено показни и натрапчиви с поведението си. Имате нужда да преосмислите някои принципи и идеи в живота си. Осигурете си тишина и спокойствие и избягвайте излишните спорове. Обърнете внимание на финансовото си състояние и начините, по които да го стабилизирате и увеличите. Сега можете да помислите и малко повече за своята фигура, тяло и физическо състояние. Да започнете да спортувате по-сериозно, посещавайки спортни занимания или фитнес.

 

БЛИЗНАЦИ

Запомняща се седмица

 

Като представители на въздушната част от Зодиака, вие можете да очаквате една доста интересна и запомняща се седмица. Малко по малко започнахте да свиквате с ретроградното движение на Меркурий и то сега не ви представлява проблем. Можете да се концентрирате върху себе си и своите лични идеи и цели. Обърнете внимание на това как се проявявате в обществото. Като какви ви възприемат другите. Сега сте в състояние да промените изцяло отношението на хората към себе си. Надявам се, че ще го направите в положителен аспект.

 

РАК

Промени

 

Изправени сте пред една доста силна и мотивираща седмица. Ще промените нещо в живота, изхвърляйки старото на боклука и освобождавайки място за нови и нови неща. Сега имате възможност да поработите малко повече върху своята лична оценка за себе си. Да видите качествата и уменията си с други очи. Съвсем логично е, след като сте забелязали положителните си черти да пожелаете те да бъдат оценени и от обществото около вас. Не е изключено да започнете работа в посока увеличение на заплащането на труда ви. Това е процес, който заляга като идея за периода в края на лятото и началото на есента. Но искрата за цялото това нещо се разпалва тъкмо през тази седмица.

 

ЛЪВ

Важна крачка напред

 

Очаква ви изключително важен етап от вашата година. Тази седмица поставя началото на нови процеси в живота ви, чийто механизъм предстои да се развива в средносрочно бъдеще. Бъдете упорити и уверени в успеха. Стартирайте промени, които да дадат плодовете си до шест месеца. Мислете за бъдещето. Използвайте новолунието, което се случва във вашия знак, за да направите крачка напред. Стъпвайте смело и въпреки че Меркурий е ретрограден, вие ще имате възможност да се изявите благоприятно. Ако промяната, която искате да направите, касае вашия професионален и делови живот, просто си оставете вратичка за подписване на документите в средата на септември, за да си гарантирате дългосрочния успех.

 

ДЕВА

Насаме със себе си

 

Това е доста интересна седмица от август за вас. Желанието ви е да останете насаме със себе си и да не бъдете обезпокоявани от никого. Нуждаете се от спокойствие, за да преосмислите някои житейски проблеми, будещи безпокойство в душите ви. Съветът ми е да отложите срещите и разговорите с приятели, а вместо това да вземете в ръце книги, които ви дават идеи и ви фокусират върху ценни житейски философии. Не се притеснявайте за парите и деловия си напредък, те са гарантирани и без да действате настъпателно. Обърнете цялото си внимание към себе си и към своя вътрешен свят.

 

ВЕЗНИ

Ще се справите

 

През този период от особено голяма важност е да обърнете внимание на себе си, на своя собствен свят и на начина, по който бивате възприемани в обкръжението. Вижте се за кратко отстрани – как изглеждате и дали този образ отговаря на вашите представи. Сега имате възможност да се шлифовате и промените. Да сте в хармония със себе си. Седмицата е благоприятна, ритмична и позитивна – както за личния ви живот, така и за професионалния. Единственото предупреждение е да не прекалявате с експериментите, а да правите промените в живота си, осланяйки се на своя вече придобит житейски опит. Ще се справите с проблемите си, не се притеснявайте да се срещнете с тях.

 

СКОРПИОН

Нова дейност

 

Тази седмица ще бъде особено важна и за вас, защото полага едно мъничко, но дългосрочно начало в професионалния ви живот. Ще започнете нещо паралелно с дейността, с която се занимавате сега. Не се притеснявайте, успехът ще бъде с вас. Към този момент се справяте отлично с парите – и личните, и служебните. Новолунието в Лъв изисква да ви види още по-мотивирани в деловия и професионалния си живот. Свършите ли го, трябва да сте сигурни, че и в любовта ви чака подем. Хармонията от деловия свят ще се пренесе и в личния.

 

СТРЕЛЕЦ

Нова страница

 

През тази седмица предстои да подобрите своето емоционално и здравословно състояние. Финансите също не са тема, която можем да подминем без засягане. Като цяло животът ви малко по малко започва да добива онзи розов цвят, с който сте свикнали в своето битие. Вие ставате все по уверени в действията си, а оттук идват и силите да поправите някои малки проблеми в междуличностните отношения, които натрупахте в последните седмици. Увереност, сила и мотивация – това са опорните точки на хороскопа ви за следващата седмица. И не на последно място – нов етап в личния ви живот. Отворете страница.

 

КОЗИРОГ

Благоденствие

 

Очаква ви важна седмица, за която вие вече имате сериозни планове. Мотивирани сте, изпълнени със сили и жизнена енергия. Марс е в хармоничен аспект със Сатурн, вашия управител. По всичко личи, че се справяте перфектно с организацията на личния си бюджет или с финансите в своята фирма. Предстоят печалби или доходоносни дейности, които ще напълнят банковата ви сметка. В личен план нещата вече вървят гладко и безпроблемно. Няма нужда да мислите в това направление, а просто да се наслаждавате на хармонията и благоденствието.

 

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с колегите

 

И за вас тази седмица, като представители на въздушния отбор от Зодиака, ще е благоприятна, хармонична и успешна. Поставени сте в центъра и светлината на прожекторите ви осветява изцяло. Действията ви се наблюдават, така че имайте едно наум, какво вършите и казвате. Новолунието в понеделник ви дава нов тласък в личния и семейния живот. Разчупете границите и потърсете път към любимия човек.

 

РИБИ

Духовна трансформация

 

Предстои ви седмица, в която жизненият ви тонус е на доста добро равнище. Имате мотивацията да вървите напред и да не поглеждате повече назад към миналото, което ви причинява несигурност и безпокойства. Новолунието в Лъв ви помага да започнете нова линия в живота си, подчинена на други житейски философии. На принципи, които сега опитвате и се утвърждавате в своето битие. Учете и стартирайте своята духовна трансформация. Завържете приятелства с хора, които са със сходни на вашите интереси. Всичко това ще ви донесе много нови полезни емоции в живота.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

18 август. Родени сте на ден, определящ тежка кармична разплата. В миналото най-вероятно сте били егоистични натури, гледащи само за себе си, за собствената си угода и притежание. Наранявали сте хората, които са ви обичали, защото сте искали, без да давате нужното от себе си. Сега е моментът да докажете, че умеете да мислите и за хората около вас, да ги дарите с цялата си любов и внимание. Давайте всичко от себе си и така ще получавате същото в замяна. Вие сте Лъвове и поради тази причина лесно можете да удовлетворите препоръката.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да се захващате с нищо ново, а да сложите край на изостаналите си работи. Освободете се от хората, които до този момент са ви използвали. Подгответе се да започнете начисто след година, но за целта приключете с всичко, което до този момент ви е притеснявало.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане.

19 август. Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Вие сте прибързани и сприхави хора. Постарайте се да се научите на уравновесеност и поетапност в действията си. Зачитайте чуждото мнение, ако желаете да бъдете уважавани и чувани. Давайте си почивки, за да не се претоварвате както физически, така и психически. Претоварите ли се, ставате кълбо от нерви и вредите и на себе си, и на околния свят. Иначе сте лидери и лидерската позиция е търсена от вас във всяко едно отношение. Родени сте, за да ръководите.

Навлизате в една прекрасна година на ново и успешно начало. Сега ще можете да поставите основите на нещо, с което да се занимавате в идните девет години. Помислете си какво да бъде то.

Здраве: Пазете сърцето и сърдечносъдовата система.

20 август. Вие сте уж плахи и нерешителни натури, но ако някой ви постави задача – гледате да блеснете на преден план. Влизате в групата на тихите води, които са изключително дълбоки в някои моменти. Обичате показността, но не правите впечатление на хора, които са влюбени в това да бъдат център на вниманието. Като цяло сте изненади за всички около себе си – нещо като бомби със закъснител. Радвате и разплаквате, но истината е, че се превръщате в любимци и това ви прави толкова симпатични.

Навлизате в година, която изисква да се оставите в ръцете на съдбата, без да упорствате допълнително. Обстоятелствата около вас често ще са по-силни и ще трябва да се примирите с тях. Просто се пуснете по течението, то ще ви отведе в правилната посока. В никакъв случай това няма да бъде лоша година, а напротив. Иска се да не проявявате безсмислено упорство.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *