10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 21 август, понеделник

Луната преминава от Лъв в Дева в 21.24 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 19.30 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 1-и в 19.30 часа . Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са плановите операции на сърдечния мускул, слънчевия сплит, диафрагмата. Добре протичат профилактиката и лечението на оплаквания от високо кръвно налягане, аритмия и проблеми с очите.

Красота и външен вид: Заради новолунието не препоръчвам подстригването на косите, топлата коламаска. Облечете се пъстроцветно сутринта, за да имате самочувствие. Избягвайте кардиотренировките, както и престоя в сауна.

Хранене и диета: Вместо да гладувате, разхождайте се на по-дълги разстояния. Днес можете да стартирате дългосрочен хранителен режим, който се осланя на балансираното хранене. Не забравяйте приема на вода и течности. Избягвайте захарта и бялото брашно. Сладко си набавете под формата на пресни плодове. Лунната диета стартира днес точно в 19.30 часа и продължава до утре по същото време.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 20.07 часа.

Нумерологичен хороскоп: В добро настроение сме, отзивчиви и отворени към другите хора. Имаме късмет в начинанията. Положителната ни нагласа е толкова голяма, че дори не си представяме някой да е недобронамерен към нас. Все пак нека не сме чак толкова доверчиви.

Звездни аспекти за деня: Днес настъпва новолуние в Лъв, придружено с второто за тази година слънчево затъмнение. Макар то да не е видимо от ширините на нашата страна, ще ни окаже своето мощно влияние. Енергията му действа на подсъзнателно ниво, като обръща погледа напред към новото и онова, което предстои да се случи в живота ни. Днес можем да направим своята дългосрочна програма, да планираме следващите шест до десет месеца. Да осъзнаем нуждата да вървим напред, оставяйки зад гърба си всичко онова, което ни тежи и мъчи.

 

ОВЕН

Гледайте напред

 

Това е особено важен ден за вас. Приемете се такива, каквито сте и продължете напред. В живота ви предстои да се случат доста промени от сега нататък, механизмът на които започва да се задейства от днес. Не се притеснявайте от нищо, чака ви едно далеч по-добро бъдеще. Не поглеждайте назад, освен в случай че не искате да си правите изводи.

 

ТЕЛЕЦ

Вътрешен дебат

 

В понеделник невинаги сте работоспособни и готови да откликнете с желание на възложените ви ангажименти. Днес преживявате един вътрешен дебат. Намирате се в момент на трансформации. Осъзнавате, че нещо старо ви тежи и е време да се освободите, за да вървите напред без ненужни товари или запори.

 

БЛИЗНАЦИ

Нови приятелства

 

Стартирате прекрасна нова работна седмица. Независимо дали сте в службата, или в отпуск, вие сте на път да извършите драстични промени в начина си на общуване с хората около себе си. Мнозина от вас ще реконструират връзки и приятелства, като още днес ще привлечете и много нови контакти. Бъдете усмихнати, позитивни и сияещи.

 

РАК

Нови идеи

 

Предстои да изживеете една доста важна седмица от август. Сега променяте нещо в начина си на мислене. Изхвърляте старите мисли и емоции на боклука, за да освободите място за нови идеи и схващания. И не само в ментален аспект, а и в делови го правите. Новите идеи ще ви навеят желания и за смяна на работното място до шест месеца.

 

ЛЪВ

Гледайте напред

 

Спокойно можем да наречем този ден от седмицата критичен за вас, за да заостря вниманието ви върху неговата важност. Новолунието и слънчевото затъмнение в знака ви са признак, че нещо в живота ви се променя с бурна скорост. Няма връщане назад. Гледайте само напред и се съобразете с новите обстоятелства. Скоро ще свикнете.

 

ДЕВА

Вземете си отпуск

 

Днес не е добра идея да сте прекалено активни и дейни, защото ще направите купища от грешки, които да поправяте в бъдеще. По възможност си вземете отпуск, за да сте в положение на покой. Нямате нужда да се насилвате. Останете вкъщи с книга в ръка, която да вдъхне нови идеи и да промени част от житейските ви философии.

 

ВЕЗНИ

По-кротко

 

В понеделник сте решени да направите драстични и внезапни промени в поведението си спрямо някои хора в близкото обкръжение. Съветът ми е да заложите на по-плавния преход, за да не ги настроите срещу себе си. Бъдете ритмични в действията си на работното място и се предпазвайте от поставяне на нови и необмислени начала.

 

СКОРПИОН

Смело напред

 

Понеделник е един прекрасен ден за вашия професионален живот. Звездите искат да ви видят мотивирани и решени да се борите за своите каузи и за успеха си. Слънчевото затъмнение в Лъв стартира процеси, които съвсем скоро ще ви накарат да направите сериозни промени в служебния си живот. Не се страхувайте, а се квалифицирайте и вървете смело напред.

 

СТРЕЛЕЦ

Промени

 

Понеделник ви носи еуфорично настроение. Разпилени сте и не можете да прецените, накъде точно да тръгнете от тук нататък. Не губите позитивната си нагласа. Новолунието в Лъв стартира промени в личния ви живот, които ще се проявят в следващите пет-шест месеца. Всичко, което искахте да ви се случи, ще ви се случи в този период.

 

КОЗИРОГ

Лъжлива идея

 

В понеделник дори и да виждате, че нещата в службата не вървят особено благоприятно за вас, не губете надежда. Бъдете по-консервативни в харчовете и инвестициите. Днес се заражда идея да инвестирате в нещо за близкото бъдеще – до шест-седем месеца. По-скоро се откажете от тази идея. Ще ви донесе загуба.

 

ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

 

Днес ви чакат сериозни трансформации и промени в личния живот. Зараждат се процеси, изискващи по-нататъшни вземания на решения и обмисляне на всяка стъпка. Бъдете внимателни. Не действайте прибързано и каквото и да се случва, днес само си вземете извода. Не решавайте нищо за личното си бъдеще.

 

РИБИ

Насаме със себе си

 

Понеделник е спокоен ден, в който е добре да не предприемате нищо ново. Вземете си отпуск и се разходете из природата сами, без да сте придружени от когото и да е било. Имате нужда да се концентрирате върху бъдещето си. Да размишлявате. Ще смените една важна житейска философия и това ще ви донесе доста положителни промени до края на годината.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Пътищата, по които вървите, са отъпкани и проходими, без бариери, без големи трудности. Съдбата бди над живота ви. Предупреждението към вас е да се възползвате от добрите си рождени аспекти, без да се учите на ленивост и мързел. Избягвайте да се предоверявате на хората, защото имате странната способност да привличате като магнит неблагоприятните запознанства.

Навлизате в една прекрасна година на позитивни преживявания и много приятни емоции. Срещате нови контакти и доста от запознанствата ще се окажат добри. Бъдете отворени и изживейте следващите дванайсет месеца по най-приятния начин.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!