Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 22 август, вторник

Луната е в Дева. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 1-и във 2-и в 6.34 часа . Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на ставни заболявания, на проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката и сливиците.

Красота и външен вид: Заради новолунието не препоръчвам подстригването на косите. Денят е благоприятен за отпускащи масажи, за лечебни масажи за премахване на различни блокажи в организма.

Хранене и диета: Когато Луната е в Дева, добре на организма се отразяват кореноплодните зеленчуци под всякаква форма. Консумирайте повече варива от картофи, моркови, целина и други полезни кореноплодни зеленчуци. Не прекалявайте с хляба и тестените изделия. Лунната диета, която стартира вчера, продължава до днес в 19.30 часа.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 20.37 часа.

Нумерологичен хороскоп: Приемете обстоятелствата. Невинаги можете да промените хода на съдбата и трябва да се съобразите с нейните капризи. Днес е именно такъв ден. Запазете спокойствие и не губете позитивната си нагласа, ако срещате трудности.

Звездни аспекти за деня: Това е един доста благоприятен ден. Марс и Сатурн са в тригон – хармоничен аспект, даряващ със сили и енергия. Моментът на новолуние е прекрасен за промени в начина на мислене или за изменяне на плановете за близко бъдеще. Изживейте този ден с хъс и желание за постигане на добри резултати.

 

ОВЕН

Ведър ден

 

Активни и упорити, днес можете да работите доста усърдно и да постигнете всичко онова, което сте си наумили. Бъдете целенасочени в действията си. Сутринта не е изключено да ви известят за получаване на парична сума. След обедната почивка обърнете внимание на рутинните си ангажименти, които също трябва да бъдат свършени днес.

 

ТЕЛЕЦ

Промени

 

Вторник ви носи оживление. Вие сте в добро настроение и това ви осигурява възможност да разрешите значителна част лични и професионални проблеми с усмивка и лекота на сърцето. Спазвайте добрия тон при осъществяване на разговори. Чакат ви промени, възможности, шансове. Порадвайте се на този ден.

 

БЛИЗНАЦИ

Добри резултати

 

Във вторник се радвате на добра физическа координация и психическа кондиция. Пред вас е ден, в който можете да постигнете част от набелязаните цели. Ако ви предстои подписване на договор, оставете си клауза за преподписване на същия след 10 септември, за да си гарантирате сигурен успех за бъдещето.

 

РАК

Мерете приказките

 

Радостни вести ще променят плановете ви за тази седмица. Вторник е един прекрасен ден и въпреки че ставате все по-чувствителни, ще го изживеете с много усмивка и добро настроение. На работното място се превръщате в център на внимание. Мерете приказките си и не си позволявайте да коментирате колегите и техните постижения.

 

ЛЪВ

Нужда от почивка

 

Около вас се случват доста промени и новости. Процесите вече са започнати и напоследък вие бяхте изключително изнервени. Това е причината във вторник да сте малко по-лениви. Пасивността е една от възстановителните функции на организма ви, след като се претоварихте в последно време.

 

ДЕВА

Важни контакти

 

Днес благоприятните контакти, които притежавате в тефтерчето с телефонни номера, могат да окажат доста мощно въздействие върху развитието ви за в бъдеще. Бъдете готови да проведете важни разговори, въпреки че емоционалната ви нагласа не е свързана с водене на преговори. Общувайки ще прокарате напред пътя към успеха.

 

ВЕЗНИ

Забавено темпо

 

Активността ви днес е съвсем престорена и в никакъв случай не произтича от вашите искрени желания за работа или развитие. Просто някой ви кара да действате и за да му угодите, вие го правите. Апатичното ви поведение личи от километри и ще стане повод за клюки и подигравки отстрана на колегите.

 

СКОРПИОН

Идва нещо хубаво

 

Поставени в центъра на хорското внимание, днес уменията и способностите ви ще бъдат забелязани. Въпреки това, все още е рано да се говори за големи промени, които да ви чакат в личен или професионален план. Вторник е по-скоро щастлив ден, защото вдъхва надежда за нещо хубаво, което ще ви се случи до няколко месеца.

 

СТРЕЛЕЦ

Добри вести

 

Ще бъдете затрупани от работа във вторник сутринта. Причините са ясни – изостанали ваши задачи се натрупват заедно с работата на колеги, които в момента са в отпуск. Не се оплаквайте, защото те също вършат вашите ангажименти, когато вие почивате. Обърнете повече внимание на личния си живот. Там ще бъдете зарадвани от добри вести.

 

КОЗИРОГ

Благоприятен ден

 

Очаква ви доста благоприятен ден. Промените около вас се развиват една по една. Имате желание да научите нещо ново, да се захванете с нещо паралелно с настоящата си работа. Развийте умствените си способности и бъдете по-гъвкави. Чака ви добро настроение и успех, стига да сте готови да полагате труд.

 

ВОДОЛЕЙ

Не вземайте заеми

 

Агресията, която проявявате днес, е най-неправилното средство да се защитите от нападките на хората. Важно е да останете насаме със себе си, да преоцените всичко, което ви се случва и да намерите изход от ситуациите чрез здравия разум. Не вземайте никакви заеми, защото ще ги плащате дълго време след това.

 

РИБИ

Нервни сте

 

Нервността ви нараства въпреки благоприятното разположение на планетите спрямо вас. В делови план сте твърде избухливи. Желаете да наложите мнението си чрез агресия и нападателност. Няма как да се получи. Колегите и партньорите ще ви изолират от вниманието си. В любовта нещата вървят добре.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот заради прегрешения в минали прераждания, които да поправите чрез датата 22 август. Дори и да сте Лъвове – родени да бъдете царе – отново има какво да разплащате със съдбата. Вие трябва да се справите със своята самоувереност и самонадеяност. Хубаво е човек да има вяра в себе си, но често прекалявате с това. Проявявате чувство за непогрешимост и е трудно да поемете вината за собствените си грешки. Мисията ви сега е да поемете отговорността на погрешните си действия и да се научите да търсите прошка от хората, които ви обичат.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година от своя живот, което означава, че ще се отдадете на работа, а тя ще ви доведе до успеха. Не се отказвайте, видите ли малки пречки по пътя си. Задачата ви е да ги преодолеете с достойнство и умение. Ще се справите, стига да сте достатъчно търпеливи.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението и разширени вени.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *