Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 август, сряда

Луната е в Дева. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и в 7.48 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчката. Добре протичат профилактиката и лечението на ставни заболявания, на проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката и сливиците.

Красота и външен вид: Денят е добър за подстригване на косите, безвредно боядисване, сушене. Коламаската е позволена. Денят е благоприятен за отпускащи масажи, за лечебни масажи за премахване на различни блокажи в организма.

Хранене и диета: Изберете постна храна. Консумирайте повече варива от картофи, моркови, целина и други полезни кореноплодни зеленчуци. Експериментирайте със здравословна кухня. Ще ви се отрази добре.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 21.03 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят носи щастливи вибрации, които ни помагат да преосмислим вътрешния си свят, давайки нов, по-умерен израз на чувствата и емоциите. Днес сме сдържани, справедливи и добродушни към хората около себе си.

Звездни аспекти за деня: Новолунието вече отмина и тонусът отново е налице. Отдайте се на работата си, която занемарихте в последните няколко дни. Луната и Сатурн са в квадратура сутринта. Възможно е да възникнат непредвидени обстоятелства, които изискват да пренаредите плановете си за деня бързо и неотложно. Ще се справите. Вечерта Луната и Венера са в секстил. Денят завършва с хармония в личния живот и сферата на интимните взаимоотношения. Насладете се на прекрасната нощ, в която спокойните сънища даряват заслужена почивка.

 

ОВЕН

Капризни сте

 

Намесата от трети лица в плановете ви е причина днес да се чувствате недоволни и капризни. Приемете това като възможност да разместите плановете си, въпреки че се налага да се съобразите с чуждото мнение. Не е изключено да ви изпратят в неочаквана командировка в страната. Пътуването ще ви донесе добри емоции.

 

ТЕЛЕЦ

Интересна среща

 

В сряда е нужно да сте малко по-внимателни с разходите, които извършвате. Напоследък станахте прекалено щедри в желанието си да си позволявате различни удоволствия и екстри. В личен план това е един доста приятен ден. Необвързаните имат възможност да срещнат интересен човек тази вечер, ако са навън.

 

БЛИЗНАЦИ

Приходи

 

Днес можете да разчитате на целия свой опит, който сте натрупали до този момент. Използвайте го, ако ви се наложи при разрешаване на въпроси и проблеми. Не се притеснявайте да спорите с деловите партньори. Днес вашата гледна точка има резон и трябва да бъде чута. Очаквайте приходи привечер.

 

РАК

Заемете се сериозно

 

Не прекалявайте с претенциите си днес. Налага се да започнете нещо за втори път, след като сте го отхвърлили преди няколко седмици и сте го оставили недовършено. Денят изисква да не бягате от отговорност, а да поемете сериозно кормилото на живота си. Очаквайте подкрепа от страна на приятелите и близките.

 

ЛЪВ

Пари

 

В сряда можете да разчитате на късмета си. Имате нужда някой да похвали усилията ви да отчете постиженията. При голяма част от вас днес признанията идват под формата на допълнителни възнаграждения и бонуси. Не бъдете скромни, чрез труда си сте заслужили тези награди. Чакат ви пари.

 

ДЕВА

Ново начало

 

Опитайте да промените нещо в живота си. Обгърнете се с нови мисли, идеи и желания. Загърбете старите надежди, за които вече няма шанс. Прегърнете новите. Това е ден, в който трябва да обновите себе си и своя поглед върху живота, който водите. Не позволявайте миналото да ви дърпа назад.

 

ВЕЗНИ

Не хабете сили

 

В сряда сте лениви и не ви се върши каквото и да е било важно нещо. Вътрешно знаете, че няма да го свършите добре. Затова и не подемайте никакви инициативи. Оставете се на течението. Премислете миналото, начертайте бъдещето. Една идея, която ще ви щукне вечерта, може да ви реализира в блестяща светлина пред обществото.

 

СКОРПИОН

Не говорете за пари

 

Бъдете особено внимателни, ако днес ви се налага да водите преговори, касаещи вашето бъдещо заплащане. Не уговаряйте конкретни суми пари, защото сериозно ще навредите на благосъстоянието си. Днес наблюдавайте хората отстрани. Ще познаете недоброжелателите, които искат да ви измамят или използват по един или друг начин.

 

СТРЕЛЕЦ

Промяна

 

Обърнете по-голямо внимание на работата си. На маниера, с който вършите задълженията си. Помислете си дали работите с удоволствие, или просто ходите на работа, за да изкарате пари. Направете така, че да се чувствате удовлетворени от всичко онова, което вършите. Променете отношението си към своето делово ежедневие.

 

КОЗИРОГ

Бъдете по-контактни

 

Днес помислете малко повече върху своите житейски философии. Имате нужда да обърнете внимание на личностното си развитие, на начина, по който общувате с хората около себе си. Това е прекрасен ден за духовни и интелектуални занимания. Повярвайте в доброто и то ще ви се случи. Бъдете по-контактни.

 

ВОДОЛЕЙ

Пуснете се по течението

 

Това че сте се затворили вътре в себе си, днес е съвсем нормално и предвидимо. Имате нужда от уединение и усамотение, за да премислите някои аспекти от своя живот. Избягвайте да правите разходи и покупки, за да задоволите някои свои капризи. Изживейте деня си неактивно, а пускайки се по течението.

 

РИБИ

Приятна среща

 

В сряда обръщате огромно внимание на детайлите в деловия си живот. Искате да изкусурите всяка една подробност. Прегледайте документацията си. Уверете се, че не сте допуснали важни грешки в последните договори, които сте подписали. Вечерта се отдайте на приятна среща с колеги, по време на която да не говорите само за работа.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, които сте родени на 23 август, сте щастливци с положителна кармична отплата за този живот, което ще рече, че съдбата ви се отплаща с щастие за това, че сте били добродетелни в някое от миналите си прераждания. Обичате промените и дори ако ежедневно нещо около вас не се променя, ви става скучно и отегчено. Постигате успехи във всичко, с което се се захванете, стига да го вършите с желание и амбиция. Обичате да пътувате и да ходите на нови и нови места. Весели хора сте, но невинаги може да ви се разчита, защото на моменти сте несериозни към всичко и всеки около себе си.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Сега предстои трайно раздвижване и разместване на пластовете. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще ви държи влага в следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите, ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *