7 четения

Въведен е нов пропускателен режим на стадион „Ивайло“

Въведен е изцяло нов пропускателен режим от този сезон на стадион „Ивайло“ съгласно изискванията и препоръките на Българския футболен съюз. Всякакъв достъп във фоайето на централния вход на стадиона, където са съблекалните, вече ще бъде невъзможен, той като оттам ще влизат единствено двата отбора, длъжностните лица за мача и служебните лица от гостуващия клуб.

Занапред посетителите на ВИП ложата, ветераните, близките на играчите и представителите на медиите ще влизат от други места. ВИП гостите вече ще ползват входа вляво от централния и ще стигат до местата си през новоизградената врата за ложата.

Ветераните, близките на футболистите и журналистите, ще влизат през входа отдясно (до заведението „Шампиони-91“). За тях е обособен специален сектор на трибуните, който се намира отдясно до ВИП ложите. Над него са местата за медиите.

След срещата всички притежатели на служебни карти ще излизат от там, откъдето са влезли. Представителите на медиите ще излизат също от десния вход и оттам ще стигат до новата зала за пресконференции през външния й вход. Точно пред входа на стадиона ще бъде обособена миксзона с табло, където журналистите ще могат да правят блицинтервюта с излизащите футболисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!