8 четения

Днес пускат в продажба билетите за мача с „Ботев” (Пловдив)

Билетите за втория мач на „Етър ВТ“ на стадион „Ивайло“ след влизането в Първа лига са в предварителна продажба от днес на обяд. „Виолетовите“ приемат на 25 август (петък) от 18,15 часа евроучастника „Ботев“ (Пловдив) след две поредни победи в елита в търсене на трета. По предложение на футболния клуб цената на билетите е 8 лева за възрастни, а за ученици, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти – 4 лева. Ползващите 50% намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.

Днес и утре от 11:00 до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. След 17 часа и през двата дни билети ще се продават в офиса на ФК „Етър ВТ“, разположен на централния вход на стадион „Ивайло“.

В петък в сутрешните часове билетите могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“ вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“, а касите от северната страна отварят от 16,00 часа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!