Духът на Дивия Запад в сърцето на Старопрестолно Търново

EGO AMERICAN BARBEQUE отново отвори врати тази седмица. Неповторимото по своя стил заведение се намира над ресторант Его 1 /Ул. Независимост 17/ и пресъздава уникалния дух на Дивия Запад – Америка на пионерите и каубоите. Епохата е пренесена дори с най-малкия елемент – стилът е груб и мъжкарски, мебелите са състарени и изчистени, заредени с класическа елегантност, неподвластна на времето. Декоративните елементи също допълват отличителния белег на Запада – каубойски шапки и ботуши, кобури с револвери, банджо, стари железни лапми, бурета с уиски и …люлеещият се стол на Мистър Джак Даниелс.

Кънтри стилът е пресъздаден и в кулинарните предложения. Домакините изкушават своите гости със свежи салати с класически американски сосове, американско барбекю на дървени въглища, сочни телешки бургери и стекове, тексаски пържоли, свински ребърца и шишове.

Гостите на заведението могат да се насладят и на подбрани български вина и ракии.

Музиката също е в унисон с американската култура, а просторната тераса и невероятната панорамна гледка към града ще остави без дъх всеки гост на заведението.

EGO AMERICAN BARBEQUE работи всеки ден от 10.00 до 24.00 часа .

2 thoughts on “Духът на Дивия Запад в сърцето на Старопрестолно Търново

  • 04.05.2017 в 22:07
    Permalink

    Много искам да ида в това заведение, дано има и мириз на онова време, мириз на тамян, барут и коне

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *