34 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 25 – 31 август

Насладете се на новите хоризонти

Здраве: Запазете добрите си взаимоотношения и хармонията помежду си с близките и хората, с които общувате днес. Ако живеете в нехармонична среда, това може да провокира здравословни болежки. През уикенда се разходете в природата и не си внушавайте болести. Разрешавайте проблемите си навреме и не отлагайте нищо за по-нататък. В понеделник, ако се появи главоболие или мигрена, това е знак, че в организма ви има прекалено много токсини и е време да ги очистите чрез гладуване или хранителен режим. Във вторник и сряда поддържайте доброто си настроение. Имате ли го наред с тонуса и здравето ви ще е в отлична форма. В четвъртък насрочете час при зъболекаря – за лечение на кариес, преглед или почистване на зъбен камък.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, вторник, сряда, четвъртък. Косъмът ускорява растежа си. Неблагоприятни: събота, неделя, понеделник. Боядисване на косите: днес и четвъртък. Коламаска: подходящи дни: днес, вторник и сряда. Масажи: Лечебни – четвъртък. Във вторник и сряда са забранени антицелулитните манипулации и масажи. Обеци и татуировка: неблагоприятни дни за поставяне на обеци и татуиране на тялото: събота, неделя, понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма забрани към тези процедури.

Хранене и диета: Не прекалявайте с приема на сол, защото организмът задържа вода и е възможно да се почувствате подути. Хапвайте постни, лесносмлаеми храни, богати на витамини. Това са всякакъв вид пресни плодове и зеленчуци. Днес си позволете шепа сурови ядки към салатата си. През уикенда и в понеделник осигурете мюсли или овесени ядки в менюто си за закуска. Във вторник и сряда хапнете леко месо или яйца, за да доставите нужните белтъчини и протеини на организма. В четвъртък можете да предвидите храни, богати на калций и магнезий. За любителите на лунната диета – тя стартира във вторник, 29 август, точно в 9.12 часа с настъпване на фаза първа четвърт.

Основни звездни аспекти: През тази последна седмица от август Луната ще гостува във Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог. Слънцето се движи в Дева, а Венера навлиза в Лъв. Радваме се на всеки слънчев лъч, на всяко дребно нещо, което ни доставя щастие и удовлетворение. Фактът, че сме доволни, ни дава мотивация да се справим и с трудностите на работното място. В събота Слънцето е в съвпад с Меркурий. Огледайте се и не позволявайте някои наскоро постигнати успехи да заслепят здравия ви разум. Бъдете готови за сериозна работа през идващия септември, за да поддържате темпото. В неделя Юпитер и Сатурн са в секстил, като Сатурн приключва своята ретроградна фаза и от този момент отново е директен по своята орбита. Неделята е слънчева и радостна, изпълнена с положителни емоции, а седмицата, която предстои след това, ни помага в делата, понесени по вятъра на късмета. Нещо, което ни възпираше до този момент, сякаш вече го няма. Насладете се на новите хоризонти.

 

ОВЕН

Разцвет

 

Последната августовска седмица е доста важна за вас. Предстои да разкриете някои свои възможности и таланти, които криехте за „всеки случай”. Ще се наложи да се проявите в извънредни ситуации. Съвпадът на Слънцето с Меркурий ви сваля на земята и показва реалната почва за развитие на новите ви идеи. Сатурн отново тръгва в своята директна фаза и до няколко седмици ще ви помогне в общуването с хората около вас. Някои малки тайни ще бъдат разкрити и вие ще се почувствате по-сигурни и информирани за живота на другите хора. Като цяло, очаква ви период на разцвет и подем.

 

ТЕЛЕЦ

Пари за ремонт

 

За вас предстои доста благоприятна седмица. Ако до този момент се нуждаехте от уединение и спокойствие, то от сега нататък ще бъде невъзможно да го постигнете. Съвпадът на Слънцето с Меркурий ви помага да активирате някои нови идеи в своя ум или отново да се върнете на хрумвания, които не сте разисквали от много време насам. Венера навлиза в Лъв и ще влее хармония в личния ви живот, в сферата на домашните взаимоотношения. Мнозина от вас предстои да стартират ремонт, за да се чувстват още по-уютно и щастливо вкъщи. Сатурн започва своята директна фаза. Пари за този ремонт ще дойдат от издължаване на хора, които ви бяха длъжници от началото на годината.

 

БЛИЗНАЦИ

Силна седмица

 

За вас тази седмица е силна, значима, носеща полъх на нещо ново. Съвпадът на Слънцето с Меркурий в Дева ви прави особено дребнави и назадничави. Сякаш не желаете да приемете промените, които ви се случват в последно време. Отпуснете се. Венера навлиза в Лъв и ще ви помогне да се проявите като още по-чаровни и неустоими партньори в сферата на личните и деловите взаимоотношения. Помислете върху гледните си точки относно новаторството. Пробвайте нещо, което досега не сте правили. Разчупете границите в последната седмица на август. Сатурн ще ви помогне да разрешите финансови проблеми в семейството и брака.

 

РАК

Благоприятен период

 

В последната седмица от август вие кипите от сили и енергия. Имате доста добри идеи, които сте си наумили да реализирате. Използвайте пълния си жизнен капацитет и не се щадете. Луната е нарастваща и подкрепя новите планове. Съвпадът на Слънцето с Меркурий в Дева ще ви помогне да срещнете нови и интересни хора, които да ви подадат ръка, ако ви е нужно. Венера навлиза в Лъв, откъдето ще се погрижи за доходите ви. Очаквайте повишение на работната заплата от следващия месец. Сатурн също ви подкрепя. Той стартира своята директна фаза от неделя и това ще окаже благотворно влияние върху здравето и тонуса ви.

 

ЛЪВ

Сериозни промени

 

От средата на месец август вие преживявате сериозни промени в своя живот. В началото не осъзнавахте колко беше важно да участвате в целия този процес, но сега сте решени да продължите напред с бодра крачка. Венера навлиза във вашия знак и това е сигурен маркер за благополучие, любов и просперитет. Съвпадът на Меркурий със Слънцето в Дева може да източи част от спестяванията ви в банковата сметка за покупки и различни случаи, които няма как да си спестите. Действията ви са свързани с осъществяване и на разходи. Като цяло тази седмица ви позволява да тръгнете по пътя напред, загърбвайки една стара страница в живота си.

 

ДЕВА

Бъдете реалисти

 

Очаква ви доста нервна и напрегната седмица, която обаче ще се окаже доста благоприятна за разчупване на вашето ежедневие. Свикнали сте всичко да бъде подредено и предварително планирано. Е, сега някои неща се объркват, за да внесат смут във вашите дни. Не се притеснявайте, бързо ще се приспособите. Съвпадът на Слънцето с Меркурий в знака ви изисква да бъдете реалисти до края на изтичащия месец. Да приемате събитията, а не да се опитвате да ги променяте. Сатурн започва своята директна фаза и ще помогне на личните и семейните ви финанси. Някой ще ви върне заем или задължения, които са нависнали над бюджета ви, ще намалеят.

 

ВЕЗНИ

Погледнете напред

 

Предстои ви доста благоприятна седмица не само заради освобождаването от ретроградното движение на Сатурн, а и заради навлизането на Венера в Лъв. Досега тя ви поставяше някои ограничения и окови, които не успяхте да свалите дълго време. Гледахте все назад и бяхте носталгични. Е, време е да погледнете напред към бъдещето. Очаквайте раздвижване и всеобхватно оживление в живота си. Ще се развеселите от щастливи поводи. Преодолейте комплексите си и се научете да общувате с другите около себе си нормално, без излишни пози. Чака ви седмица на емоционален подем.

 

СКОРПИОН

Доволни сте от себе си

 

Очаква ви благоприятна седмица с прекрасни възможности за личностно и кариерно развитие. На първо място Венера навлиза в Лъв и подпомага просперитета във вашия делови и професионален живот. Съвсем скоро, когато в началото на септември Меркурий ще приключи ретроградната си фаза, пред вас ще се разкрият перспективи за стартиране на личен бизнес или възход в кариерата. Но засега идеите само се зараждат. Реализацията все още чака. Сатурн ще ви помогне да вкарате ред във финансите си, влагайки инвестиции в нов спестовен продукт. Не теглете кредити, а помислете за спестяванията си. В любовта всичко върви хармонично, защото сте уверени и доволни от себе си в останалите житейски направления.

 

СТРЕЛЕЦ

Интересни преживявания

 

Очакват ви доста големи илюзии и разминавания относно вашия професионален живот през тази седмица. Оказва се, че някой ви е обещал нещо, което не може да се изпълни. Приемете обстоятелствата и пренастройте своята програма спрямо това, с което разполагате. Не вярвайте на обещания. Добрите новини в хороскопа ви са залегнали в сферата на вашия личен и емоционален свят. Сатурн отново е директен по своята орбита и ви освобождава от различни тежки мисли и предразсъдъци. Венера навлиза в Лъв и ще влее малко повече цвят в любовния ви живот. Очакват ви интересни преживявания. Защо да не планирате една морска седмица в началото на септември?

 

КОЗИРОГ

Възможности за развитие

 

Това е седмица, в която трябва да освободите своето емоционално съзнание от предразсъдъци и излишни натрапчиви мисли. Очаква ви разгръщане в професионален и социален аспект. Няколко нови идеи за служебна реализация се въртят в главите ви, но напоследък ви липсваше смелост, за да ги осъществите. Е, сега ще натрупате кураж. Вашият управител Сатурн отново е директен по своята орбита. След половингодишното ретроградно движение, което възпираше всякакви ваши проекти, сега е време отново да сте на пистата и да чакате верния момент за безаварийно отлитане. Метафората настрана, истината е, че ви чакат доста благоприятни възможности за кариерно развитие в следващите две до три седмици.

 

ВОДОЛЕЙ

Мощен подем

 

Последната августовска седмица и за вас е пленителна и наситена с положителни преживявания. Не само в делови план, а и в личен аспект са залегнали основите на позитивната прогноза. Венера навлиза в Лъв, откъдето огрява секторът на семейния живот, деловите взаимоотношения и бизнеса. Време е да настъпите малко по-сериозно по тези направления. Сатурн стартира своята директна фаза и ще ви освободи от тегобата и влиянието на хора, които ви „дърпат” назад. Използвайте всичките си социални и обществени контакти, за да реализирате част от деловите си планове. Единственото, от което е добре да се пазите, си остава подписването на дългосрочни договори – заради ретроградния Меркурий. Оставете ги за началото на септември.

 

РИБИ

Период на подем

 

Вие вече започнахте да променяте житейските си философии, приемайки обстоятелствата, в които се намирате. Не се опитвате да ги променяте, а просто размишлявате над тях. Това е седмица, в която през вашето съзнание сякаш преминава електричество и скъсва връзките с всички онези неща, които ви тормозеха или причиняваха психически дискомфорт. Съвпадът на Слънцето с Меркурий играе тъкмо такава роля. Сатурн започва да се движи директно по своята орбита. Ще усетите успокоение на напрежението в деловия и професионалния си живот, придружено с увеличение на приходите, ако се занимавате с частен бизнес. Радвайте се на този период, той е подемен за вас.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

25 август. Открояваща се черта от характера ви е мъдростта, която сте натрупали в изминалите си прераждания. А те никак не са малко. Винаги отстъпвате, освен ако не надделее инатът на Девата във вас. Мразите насилието и правите впечатление на свестни и разбрани хора. Понякога прекрачвате границата с допустимите компромиси и затова често страдате. Обичате да четете и да се обогатявате духовно.

Навлизате в година на вътрешен анализ и поглед назад в изминалите девет години. Сега предстоят моменти, в които ще си спомните за прегрешенията на своите близки, както и за случаите, когато самите вие сте ги наранявали. Простете всичко и поискайте прошка. От друга страна, това е една прекрасна година за започване на обучение или квалификационен курс. За мнозина това е годината, в която ще срещнат своята най-подходяща брачна половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

26 август. Вие, които сте родени на днешния ден, сте си избрали кармична разплата за този живот. Трудности срещате на работното място, защото, освен своята работа, все се стремите да помогнете и да свършите тази на колегите си. Прекалената ви жертвоготовност понякога достига небивали измерения и става опасна за самите вас. Ето защо не се препоръчва да градите съдружие, а да залагате на собствения едноличен бизнес. В противен случай ще сте отдадени на работата си и ще вършите както своите задължения, така и задълженията на съдружниците си.

Навлизате в прекрасна година на финансови успехи и шансове да заздравите материалното си състояние. Не отказвайте на никаква допълнителна работа, която се яви през годината. Ако останете безработни, бързо си търсете нова работа и се заемайте с нея. През тази година не е добра идея да ползвате услугите на платената борса към бюрото по труда.

Здраве: Възможни са проблеми със зъбите, както и обостряния на някои стари и хронични болежки в тялото.

27 август. Вие сте хора, които могат да кажат на бялото черно. Ровите се в прекалено дребни подробности и детайли, които хич не са от значение. Често изпадате в крайности, що се отнася до настроението, в което сте. В един момент може да се смеете и след няколко минути да обърнете монетата и да изпаднете в яростен гняв. Това ви изтощава и натоварва психически. Нещата ще си дойдат на мястото, ако успеете да притъпите силната си агресивност, да гледате по-глобално на света около себе си. Добродушни сте и знаете как да намерите изход от затруднена ситуация, само дето не го правите навреме, защото тръгвате от малкото към голямото, а не обратно.

Навлизате в година на един цялостен завършек на деветгодишен цикъл. Предстои ви да сложите край на отдавна забравени във времето дела, които отлагахте до ден-днешен. Емоционални ще бъдете на много моменти от тази година. Обуздайте нервите и темперамента и не обвинявайте другите за своите собствени грешки. Нови начала не са позволени.

Здраве: Възможни са чести главоболия. Не претоварвайте очите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!