Читателят репортер. Центърът на Павликени тъне в боклуци, кой трябва да чисти?

Мястото е центърът на град Павликени. Центърът на Павликени е обновен и ремонтиран по проект за близо 2 милиона лева преди 5 години. Приветстваме новата промяна, но поддръжката каква е? Шадраванът е направо гнусен и това го виждат децата ни. Кой трябва да почиства? Защо управата не я е грижа и не вижда това, което виждаме ние? Този път какво е оправданието?

Даниел ДИМИТРОВ

5 thoughts on “Читателят репортер. Центърът на Павликени тъне в боклуци, кой трябва да чисти?

 • 24.08.2017 в 15:19
  Permalink

  Kato che li po-mrusni sa komentarite na grazhdanite, otkolkoto konkretnata situaciya … na snimkata vizhdame dve opakovki ot neshto si … nay-veroyatno podhvurleni ot sushtite tezi vuzmushtavashti se grazhdani … Dobur e vuprosa za pochistvaneto, no ne e li po-dobur vuprosut za opazvaneto na tova koeto imame ..?

  Отговор
 • 24.08.2017 в 23:06
  Permalink

  Мисля, че по-редно е да не се допуска замърсяване от всеки един от нас, независимо от раса, пол, възраст и пр.

  Отговор
 • 26.08.2017 в 15:46
  Permalink

  Не е само центъра на Павликени.
  Пообиколете малко и вижте препълнените кофи с болкуци,които няма кой да изчисти.
  Вярно е ,че чистотата на едно място зависи и от голяма степен от гражданите,но все пак те си плащат данъците към общината ,а тя е длъжна да поддържа града чист.
  МОЖЕ БИ ще се погрижат и за чистотата на шадраваните малко преди предстоящият панаир.
  Но това е един голям въпрос с повишена трудност.

  Отговор
 • 27.08.2017 в 2:41
  Permalink

  В малкото дни,в които посещавам Павликени,виждам само роми по центъра .Не ме обвинявайте в расизъм,но ,това е голата истина.За съжаление, виждам и какво оставят след себе си.А междувпрочем,останалите нашенци,са на работа. Та кой трябва да чисти ?

  Отговор
 • 27.08.2017 в 11:45
  Permalink

  Моля не трийте коментара.

  Гражданите на Павликени имат право да се оплакват заради мръсотията в града и в частност на центъра.
  Всеки ден майки с деца и възрастни хора се разхождат по-центъра ,но управата на града не полага грижи този същия център да изглежда в прилично състояние.
  Когато дойде ред да се събират местните данъци управата на града взема парите на хората,а когато става въпрос тези пари да се влагат в града всеки мълчи .
  Може да се решава да се дават хиляди левове за някакви си мними празници като“Джулай морнинг“,но за подръжката на града никой нищо не казва.
  Не може цяло лято гражданите от „цигански“произход да вилнеят из града и да се къпят в същите горепосочени в статията шадравани и никой да не ги санкционира. Същите тези хора лятно време вилнеят из града по нощите и не оставят гражданите на спокойствие,но никой не ги наказва.
  Така ,че не са виновни гражданите на Павликени за създадената мръсотия. Управата на града е позволила това да се случи защото в днешно време се толерират „циганите“,а нашето си родно БЪЛГАРСКО оставя на заден план.
  Ето и една от главните причини България да се обезлюдява.Ние Българите сме принудени да бягаме от собствената си държава заради толерирането на „циганите“в държавата,защото те станаха с повече права от нас и тях държавата защитава.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *