6 четения

Горноряховски таекуондисти се включиха в семинар в Троян

Състезатели на горнооряховския „Хемус таекуондо и хапкидо център“ взеха участие в десети юбилеен семинар „Самозащита§олимпийско карате“ в спортната зала „Чавдар” в Троян. В него се включиха и служители от МВР, от испанската полиция и представители на четири клуба от страната. Шихан Фернандо Серано от Испания, 7-ми дан, международен инструктор по самозащита и треньор на Националния отбор по карате на Испания, бе в Троян за да сподели своя опит, съобщи председателят и треньор на „Хемус таекуондо и хапкидо център“ Румен Димитров. Шихан Серано показа прийоми за самозащита без и с хладно оръжие.

Областта беше представена от Румен Димитров, Йордан Добрев – 1 дан (черен пояс) в хапкидо, главен инструктор по полицейска лична защита към ОД на МВР – град Велико Търново, Тодор Владимиров – 1 дан хапкидо, Тодор Мънгов – инструктор по хапкидо, и братята Петър и Димитър Патарински – състезатели на „Хемус“.

На 28 и 29 октомври ТК „Хемус“ организира поредния 7-ми отворен семинар по хапкидо и самозащита за военослужещи, полицаи и охранители под ръководството на грандмастър Джанг Хи Чанг – президент на World Hapkido Kumdo Federation. Интерес към проявата в зала „Никола Петров“ са проявили румънски охранители на затвор от град Констанца. Участници се очакват още от Сърбия и Англия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!