Дневен хороскоп Прогноза за 29 август, вторник

 

 

Луната e в Стрелец. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 9.12 часа. Лунният ден преминава от 8-и в 9-и в 14.29 часа . Управител на деня е Марс.

Здраве: Ако е възможно, отложете всички планови операции. Заради положението на Луната в Стрелец кръвта се съсирва по-трудно и раните заздравяват по-бавно. Абсолютно нежелани са операциите в областта на черния дроб. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със седалищната област, изследването на кръвта.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Денят е благоприятен за отпускащ масаж. Добре се отразява антицелулитният масаж на седалището и бедрата, стига да не се използват силови методи. Липосукцията на бедрата и седалището е забранена.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която не е свързана с гладуване. Дори и ако намалите приема на храна, в следващите дни можете да редуцирате теглото си. Възползвайте се. Лунната диета започва днес в 9.12 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 14.29 часа.

Нумерологичен хороскоп: Оставяме се в ръцете на съдбата. Денят е пасивен. Не се опитвайте да блестите с инициативност и готовност за поемане на отговорности. По-добре си го спестете. Обърнете се към своето вътрешно аз и си отговорете на много въпроси, които си задавахте в последно време.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни доста ползотворен ден, богат на възможности и бързо развитие на обстоятелствата. Фаза първа четвърт позволява да започваме дела и да действаме по вече предприети задачи. Тази вечер Луната е в квадратура с Нептун. Не се ядосвайте за глупости и не прекалявайте с алкохола, ако искате да спите спокойно и да възстановите силите си пълноценно.

 

ОВЕН

Неочаквани промени

 

Бъдете подготвени за неочаквани промени, които ще ви се случат, независимо от вашите нагласи и действия. Разчитайте на интуицията си, която няма да ви подведе. Останете спокойни и притъпете емоцията. Напрежението днес е продиктувано от липсата на желание от ваша страна да затворите една врата и да се разделите със старото.

 

ТЕЛЕЦ

Планирайте деня

 

Обстоятелствата при вас са благоприятни и ви извеждат на прав път. Бъдете малко по-последователни в действията си. Планирайте своя ден още от сутринта. Добре е да не пропускате възможности за изява. Напрежение има и при вас. То е породено от разместващите се пластове и някои новости, за които все още не сте подготвени.

 

БЛИЗНАЦИ

Споделете идеите си

 

Денят е доста благоприятен и ви носи полъх на положителна енергия. Радвате се на хубаво развитие и в професионален, и в личен план. Служебният живот протича хармонично. Ако ви предстоят делови срещи, сега е моментът да споделите своите идеи за бъдещето. Ще бъдете приети с охота и доверие.

 

РАК

Не упорствайте

 

В сутрешните часове се колебаете за различни неща и отлагате вземането на решения, ако ви се налага да решавате нещо. Оставете се на течението. Днес не е ден, в който можете да бъдете категорични. Не упорствайте, ако нещата не ви се получават. Преодолейте напрежението чрез разходка или спорт.

 

ЛЪВ

Трудни решения

 

Във вторник вземате важните решения трудно и с чувство, че го правите погрешно. Причината е в много идеи, които имате в главата си, но без никаква ясна концепция, кои от тях да реализирате с приоритет. Сега чувствате каша в своето битие. Оставете нещата да се наредят и сами да заемат своето място.

 

ДЕВА

Без нови задачи

 

Работната седмица продължава да бъде все така натоварена за вас, но днес делата ви не спорят с желаното темпо. Нормално е. Отдайте се по-скоро на рутинните си ангажименти, без да поемате нови задачи. В любовта и личния ви живот очаквайте раздвижване. Там бъдете готови за едно ново начало, което ви чака през следващия месец.

 

ВЕЗНИ

Натоварена седмица

 

Въпреки вашите колебания, които са продиктувани от семейството и домашните проблеми, вторник не е никак лош. Напротив, той ще ви срещне с много хора, които ви помагат да се откъснете от ежедневните си грижи и за миг да забравите за тях. Предстои ви натоварена работна седмица. Подредете плановете си за нея.

 

СКОРПИОН

Помислете за себе си

 

Във вторник бъдете организирани и не позволявайте на хората около вас да ви развалят предварителните планове. Следвайте ги внимателно и не се отклонявайте. Пренебрегнете ли ги, ще си създадете хаос в ежедневието. Вашите дела ще останат недовършени за сметка на чуждите. Нали не искате това да се случи?

 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте

 

Днес сте енергични и по всичко личи, че ще прекарате един наистина благоприятен ден. Внимавайте с поведението си да не нараните някого, защото неволно изричате думи, които могат да се окажат болезнени за определена група от хора. Поставени в центъра на вниманието, вие не съзнавате чии интереси погазвате.

 

КОЗИРОГ

Ограничете контактите

 

Днес е по-добре, ако ограничите контактите и не общувате много-много. Отбягвайте обществените изяви. Вие няма да се провалите в такава среда, но вътрешно не бихте се чувствали добре в подобни моменти. Сега имате нужда да не привличате вниманието и да бъдете оставени на спокойствие.

 

ВОДОЛЕЙ

Прекрасно настроение

 

Вторник ви прави особено щастливи и доволни от всичко онова, което се случва с вас. Събуждате се в добро настроение. Действайте смело и прецизно. Не позволявайте на черногледите хора около вас да повлияят върху емоциите и нагласите ви. Помислете за здравословното си състояние, ако чувствате неразположение.

 

РИБИ

Реализация на идеите

 

Натоварен, но доста ползотворен ще бъде денят за вас. Сега сте в подем и можете да свършите много дела за кратко време. Имате идеи за бъдеща професионална реализация. Обмислете ги и ги обсъдете с хората, от които зависи вашият успех. Вечерта си легнете рано и не прекалявайте с вечерята и алкохола.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Плахи, нежни и чувствителни, вие, които празнувате днес, често позволявате на най-близките си да ви потъпкват и раняват. Внушили сте си, че нямате сили да се изправите пред човек и да оспорите мнението му. В жестока грешка сте. Убедете се в противното! Мисията ви е да се превърнете в „хора-ловци”, а не в покорни „жертви” през този живот. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете. Притежавате колекция от таланти, които не изявявате поради причината, че ви липсва самоувереност. Променете мисленето си. Това, че сте се родили на 29-и, е последно предупреждение от съдбата и тест за вашата сила. Колкото по-скоро покажете, че сте владетели на живота си, толкова по-добре. Успехите няма да закъснеят.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Отдайте се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

ЗДРАВЕ: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.