Дневен хороскоп Прогноза за 30 август, сряда

 

Луната e в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 9-и в 10-и в 15.27 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес нежелани са операциите в областта на черния дроб, бедрата и седалището. Добре протичат профилактиката и лечението на чернодробни проблеми.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, топла коламаска, отпускащи масажи. Забранени са антицелулитният масаж и липосукцията в областта на бедрата и седалището.

Хранене и диета: Хапвайте умерено и пийте течности умерено. Все още сме под въздействието на фаза първа четвърт, а ако сте провеждали лунна диета, редно е днес да се захраните по правилния начин. Организмът усвоява лесно всички белтъчини. Включете в менюто си днес млечни продукти, яйца, леко месо.

Цветове, носещи късмет: Светлобежово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.27 часа.

Нумерологичен хороскоп: Нека се обърнем към хората, на които имаме доверие и споделим болките си с тях. Нека чуем и чуждата болка и се опитаме да помогнем, с каквото можем.

Звездни аспекти за деня: Днешният ден също е ползотворен и богат на възможности. Луната гостува в Стрелец и ни зарежда с позитивна нагласа и ведро настроение. В ранния следобед е в съвпад със Сатурн и в секстил с Юпитер. Отхвърляте ангажиментите си с лекота. Старанията биват възнаградени с добри резултати. Денят е хармоничен и в сферата на взаимоотношенията.

 

ОВЕН

Пътуване

 

Време е да отворите сърцата си за хора, които от дълго време желаят да влязат в живота ви. Новите стари контакти няма да ви навредят с нищо, напротив. Ще се опитат да ви помогнат в съвсем близко бъдеще. Очаквайте приятна вест за пътуване, което ще осъществите през септември.

 

ТЕЛЕЦ

Печалби

 

Намирате добри условия, за да реализирате идеите си. Днес можете да започнете нова дейност или просто да потърсите възможности и шансове за по-мащабна професионална промяна. Обмислете ходовете си. Денят ви носи пари и печалби, стига да изиграете добре своите карти.

 

БЛИЗНАЦИ

Вечеря с непознат

 

В сряда намирате спокойствие в деловите си ангажименти. Можете да вършите работа, която е свързана с документи или срещи с публична администрация. В сферата на личния си живот сте мили, отзивчиви и любвеобилни. Необвързаните могат да организират вечеря с непознат. Късметът ще е на тяхна страна.

 

РАК

Бъдете внимателни

Днес сте активни и упорити. Бързате да свършите колкото се може повече работа. Усещате, че днешният ден е по-специален за вас, защото късметът ви действа безотказно. Ще се нагърбите с нещо значимо и дългосрочно. Бъдете внимателни обаче да не започнете нов проект в период на ретрограден Меркурий.

 

ЛЪВ

Мързелувате

 

В сряда сте лениви и мързеливи. Никак не ви се заема с делата, които трябва да вършите днес. Действате единствено и само против своите интереси. Денят е силен, значим и ви помага да преодолеете някои трудности, които ви спъваха до този момент. От вас се иска само желание и упорство.

 

ДЕВА

Не допускайте грешки

 

Днес действате по своите си задачи и това ще докара успеха до вас. Показвате част от силните си страни. Когато се двоумите за нещо, правите правилния избор. Днес сте дарени с късмет и умение да се справяте с извънредни ситуации. Себеовладени и хладнокръвни сте. Затова и не допускате грешки.

 

ВЕЗНИ

Рутинните задачи

 

В сряда сте възпрепятствани от рутинни ангажименти, които трябва да свършите в този момент от месеца. На вас обаче ви се иска да предприемете нещо ново. Нуждаете се от определени промени, които да вдъхнат нов живот на ежедневието ви. Възможно е да попаднете в запознанства с уж интересни хора, които да се окажат ваши врагове.

 

СКОРПИОН

Напрежение

 

Около вас витае напрежение, което вие не желаете да покажете и потискате вътре в себе си. То обаче „копае” дупка и при всички положения ще излезе наяве под формата на необмислени думи, конфликти и кавги. Сдържайте се. Денят е доста позитивен и приятен. Не бива да го пропилявате в караници.

 

СТРЕЛЕЦ

Позитивни емоции

 

Сряда вещае при вас старт. Вие се готвехте за него от дълго време. Предусещате, че е дошъл моментът да промените нещо в своето ежедневие. Чувствате прилив на надежда и позитивни емоции. Ще се срещнете с хора, които впоследствие ще се превърнат във ваша духовна опора. В слушатели, на които да доверите най-съкровените си тайни.

 

КОЗИРОГ

Колебания

 

В сряда сте изключително умерени и ненатрапчиви с присъствието си. Обмисляте всяка своя дума, за да не изкажете нещо, за което да съжалявате. Единственият ви минус е колебливостта, с която няма как да се преборите на този етап. И това си има своето обяснение. Днес обмисляте, а не решавате. Ето защо и се двоумите постоянно.

 

ВОДОЛЕЙ

Промяна в плановете

 

Очаквайте непредвидени обстоятелства да променят изцяло плановете ви за действие през днешния ден. Ще трябва да се справите с една ненадейно възникнала задача, която на свой ред би ви донесла и завидно признание. Ето ви момент, в който можете да докажете своите умения. Не съжалявайте, че предварителните ви планове не се осъществяват.

 

РИБИ

Пари

 

Очаквайте развитие в служебен план. Сряда ви предоставя възможности да утвърдите себе си като професионалисти, на които може да се има доверие. Очаквайте признание не само под формата на потупване по рамото, а и на финансови възнаграждения. Този ден ви носи пари.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, който ви определя като щедри, даровити и много усмихнати хора. В същото време сякаш играете роля пред останалите, защото останете ли сами, сте меланхолични и затворени. Не успявате да се зарадвате на онова, което имате. Причината е, защото все искате повече и повече. Бъдете реалисти. Често допускате странни познанства в живота си и нерядко се парите от тях. Заложете на истинските хора и на онези, които са с открити души.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие! Сега можете да промените средата на живот, ако има хора, които не ви допадат в последно време. Разширете кръгозора от контакти.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *