Дневен хороскоп. Прогноза за 31 август, четвъртък

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 9.18 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 16.20 часа . Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението зъби – зъбен кариес или премахване на зъбен камък; на кожни проблеми, раздвижване на крайници след травми и счупвания.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за оформяне на педикюр и топла коламаска. Отличен е за подстригване и боядисване на косите. Можете да започнете процедури по подмладяване на организма.

Хранене и диета: Хапвайте умерено, по малко и на често. Добре е да включите салата от пресни кореноплодни зеленчуци на обяд, а вечерта не пропускайте да овкусите салата със зехтин, който е източник на полезни мазнини.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 16.20 часа.

Номерологичен хороскоп: Завършете месеца с пълен себеанализ. Оценете грешките си и се опитайте да не ги допускате вече в своето бъдеще. Денят е прекрасен за рутинна работа и занимания, които изискват ровене в детайли.

Звездни аспекти за деня: Месецът завършва с хармоничен ден. Движението на Луната в Козирог ни помага да обръщаме внимание на сериозните неща в живота, преодолявайки всички трудности. Днес Луната е в благоприятни аспекти с Марс, Уран и Меркурий. Очаквайте вдъхновение и мощен емоционален стимул за всички действия, които предприемате. Не се притеснявайте да рискувате. Ще си заслужава.

ОВЕН

Скъсайте оковите

В четвъртък сте силни и енергични. Не ви липсва мотивация да действате и да покорите поредния връх в живота си. Имате нужда от похвала и тя няма да закъснее. Това е ден, в който желанията ви могат да се сбъднат. Преодолейте свои вътрешни притеснения. Скъсайте с нещо, което ви ограничава.

ТЕЛЕЦ

Запалени сте от нови идеи

В последния августовски ден вие сте в добро настроение. Пред вас се разкриват нови емоционални предизвикателства. Вдъхновени сте от нещо ново, което предстои да ви се случи през идния месец. Нямате търпение да стартирате с новите си начинания. Оставете го за през втората септемврийска седмица, когато Меркурий вече е директен.

БЛИЗНАЦИ

В изолация

Днес сте доста нервни и емоционални. Около вас витаят облаци от колебания и нерешителност. Търсите причина за грешките си не в себе си, а в другите хора около вас. Попаднали сте в изолация и няма как да излезете от задънената улица, ако сами не си направите вътрешния себеанализ.

РАК

Спори ви

В последния ден от месеца вие сте настроени делово. Готови сте да свършите голяма част от задълженията, които ви изостанаха поради ред причини. Действате смело. Звездите са с вас и ви подкрепят. Спори ви. Завършете вечерта с интересна среща с приятели или просто със спокойна вечеря с половинката.

ЛЪВ

Мечтайте и ще ви се сбъдне

Вие също сте в добро настроение днес. Спори ви и можете да свършите доста работа за отрицателно време. Денят не никак лош, ако сте активни и бодри. Не чакайте нищо даром. Борите ли се за целите си, те ще се осъществят. Днес можете да превърнете една своя мечта в реалност.

ДЕВА

Не бъдете диктатори

В края на месеца настроението ви еуфорично. Не зачитате чуждото мнение или поне така изглежда отстрани. Имате си собствени убеждения, които сте готови да наложите над другите хора около вас. Не бъдете прекалено настойчиви. Освободете се от желанието да казвате, какво да правят другите. Гледайте собствения си живот.

ВЕЗНИ

Споделете успехите си

В четвъртък вие се справяте прекрасно с всичките си ангажименти, които сте наумили да свършите в края на месеца. Ще бъдете доволни от себе си и от свършената работа. Приберете се по-рано вкъщи и пригответе заслужена вечеря. Имате нужда да споделите успехите си със своето семейство.

СКОРПИОН

Следвайте принципите си

Днес сте отзивчиви и доста любезни с всички хора около себе си. Готови сте да помогнете и услужите, като вътрешното ви убеждение е, че така е правилно. Да бъдете добри хора, не е никак зле. Но все пак не правете действия против своите принципи и устои, защото един ден ще се обвинявате, че сте прекрачили тази граница.

СТРЕЛЕЦ

Заделете някой лев

Време е да направите реална сметка на финансите си и да затворите баланса за месец август. Това е важен ден, в който е добре да сте наясно с приходите и разходите си. Мнозина от вас плануват пътуване през септември. Заделете пари от сега, за да не влизате в заеми след няколко седмици.

КОЗИРОГ

Разчитайте на приятелите

В края на месеца усмивката не бива да слиза от лицата ви. Имате повод да се чувствате великолепно. Днес сте подкрепяни, каквото и да правите. Около вас винаги се намират съмишленици и хора, които да ви дават опора. Не можете да останете сами, днес все някой ви търси. Това ви напомня, че имате много приятели.

ВОДОЛЕЙ

Нужно ви е спокойствие

В четвъртък ви се иска да останете насаме със себе си. Не ви се говори с никого и не желаете да давате обяснения за настроението си. Останете на тихо място. Далече от дразнители и любопитни колеги или приятели. Съвсем скоро отново ще бъдете същите засмени и контактни Водолеи, но към този момент ви е нужно спокойствие.

РИБИ

Ослушвайте се за оферти

В четвъртък вие сте колебливи и доста нерешителни. Въпреки това денят е обещаващ и около вас не са никак малко възможностите за развитие. Ослушайте се за някоя нова оферта за работа или задача за възлагане. Приключете месеца, като се обърнете назад и признаете поне пред себе си малките грешки, които допуснахте.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Уравновесени, напредничави и интелигенти сте вие, които сте родени на 31 август. Всяко едно качество има своята история в характера ви, като е изстрадано и заслужено. Често срещате различни пречки по пътя си, натъквате се на бариери и се налага да преодолявате препятствия. Ето какво ви прави толкова силни и упорити, но и успяващи. Знаете, че зад всеки успех се крие много труд, усърдие и търпение. Мнозина са онези сред вас, които първо ще постигнат успехите си в службата и едва след това ще търсят подходящата половинка, с която да остареят.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *