291 четения

Левитираща лампа с формата на облак реагира на музика с различни светлини

Облаците са прекрасно нещо, но обикновено радват окото отдалече. Ако обичате да ги съзерцавате и копнеете това да се случва отблизо, то подходящото решение за Вас е специална левитираща лампа с формата на облак, която променя цвета си под звуците на музика, съобщава сайтът Ред ферит.
Новият продукт на „Уърдсуърдс“ се носи на височина около седем сантиметра от постамента си, благодарение на комбинация от магнитни трикове и сензори за локация. Въпреки че основата трябва да е включена в контакт, самата лампа е безжична и пресъздава отлично представата за облак. Осветителното тяло е изработено от хипоалергенни полиестерни влакна и се захранва от сменяема литиево-йонна батерия. Лампата е снабдена със светоизлъчващи диоди, които реагират на музика в различни цветове.
Както повечето продукти от този вид, лампата с форма на облак е предназначена да създава настроение и не е подходяща за четене. Подобен лукс обаче има и своята солидна цена. Ако искате цветен облак да левитира в дома Ви, ще трябва да приготвите внушителната сума от 4620 долара.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *