401 четения

Лидерът на младежкото ДПС в областта представя България в Брюксел

Лидерът на младежкото ДПС в областта и общински съветник в Полски Тръмбеш се завърна от двудневна среща в Брюксел. Мастън Мастънов е бил единствен от България на форума за избрани млади местни и регионални лидери. На него са присъствали 20 младежи от Европа – Германия, Холандия, Франция, Финландия, Швеция, Испания, Гърция и Хърватска, поясни 26-годишният финансист. Събитието е било организирано от европейската либерална младежка организация LYMEC и АЛДЕ – Алианс на либералите и демократите за Европа.

„Целта беше да се даде възможност на младите политици да се срещнат и да споделят идеи и добри практики помежду си. И след това имаше съвместна среща с опитни политици от групата на АЛДЕ“, каза още вчера Мастън Мастънов. Той работи в международна компания за възстановяване на ДДС на дружества от цял свят. Родом е от Петко Каравелово, но предимно живее в старата столица.

Н. ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Лидерът на младежкото ДПС в областта представя България в Брюксел

  • 01.09.2017 в 9:29
    Permalink

    Как си изпълнява задълженията като общински съветник в Полски Тръмбеш, след като живее в Търново и работи в международна компания? – Нищо, важното е да взема втора заплата….

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *