14 четения

Нови екипи получи школата на ХК „Локомотив“, ще има отбор и в шампионата на мъжете

Нова екипировка получиха отбори от школата на хандбален клуб „Локомотив” (Горна Оряховица). Миналата седмица с нови екипи бяха зарадвани най-малките хандбалисти на клуба, а тази седмица по същия начин бяха сюрпризирани момичетата. Новите екипи бяха връчени от управителя на „Victria-05“ ООД Пламен Стоянов. Девойките, които подновиха тренировки миналата седмица, ще продължат подготовката си край морето със спортен лагер край Бургас в първата седмица на септември.

Юношите пък ще участват на държавния финал по плажен хандбал, който ще се проведе в Албена от днес до 3 септември. Горнооряховчани са в предварителна група „А” с отборите на „Осъм” (Ловеч), „Железничар” (София), „Академик” (Пловдив) и „Добруджа” (Добрич).

Първенство продължава на 5 и 6 септември с финалите при младежите, където локомотивци са в група с градския съперник „Раховец” и „Осъм”.

„Тази година ще участваме с младежи и юноши старша възраст в шампионата при мъжете. Ще разчитаме изцяло на наши състезатели от школата на „Локомотив”, споделиха от ръководството на клуба.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!