Дневен хороскоп. Прогноза за 4 септември, понеделник

Луната е във Водолей. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-ти в 15-и в 19.00 часа . Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъби или поставяне на татуировка, както и за продупчване на уши. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания, раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Практикувайте спортове, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Направете раздвижване по време на физиологичните почивки в работата, за да не получите разширени вени. Денят е благоприятен за подстригване на косите и коламаска на тялото. Неблагоприятни са процедурите по подмладяване кожата на лицето, пилинг на лицето, поставяне на татуировка и обеци.

Хранене и диета: Понеделник изисква да включите полезни мазнини в менюто си. Маслините и авокадото са прекрасен източник. Направете си паста от авокадо с чесън, намазана върху пълнозърнеста филийка. Изкушението е неустоимо и полезно.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 19.00 часа.

Нумерологичен хороскоп: Опипайте почвата, преди да започвате каквото и да е било. Денят изисква да сте сигурни в действията си, преди да ги предприемете. В личните взаимоотношения не позволявайте на малките пререкания да се превръщат в повод за големи конфликти.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни прекрасен ден в личните взаимоотношения и спорен в служебния живот понеделник. Днес Луната се движи във Водолей и е в хармонични аспекти със Сатурн и Юпитер. Целите си постигаме лесно, стига да поработим върху тях. Успехът ни следва по петите.

 

ОВЕН

Всичко ви е на шест

 

В понеделник орисията ви е да успявате на всички фронтове, на които водите битки. Това е благоприятен ден за вас, стига да сте готови за изява и реализация. Можете да заложите на дългосрочните си идеи, които да започнете да превръщате в реалност малко по малко. Чака ви професионален възход и лично щастие.

 

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден

 

Денят започва обещаващо. Вие сте жизнени и енергични, сякаш предчувствате идващото директно движение на Меркурий и всички механизми, които ще се „отключат” по пътя ви напред. Днес направете достатъчното, за да превърнете понеделника в позитивен и благоприятен ден и за себе си, и за близките си.

 

БЛИЗНАЦИ

Нови запознанства

 

Понеделник ви озарява с прекрасно настроение. Имате повод да се усмихнете и да бъдете доволни от обстоятелствата, които ви се случват. Не подминавайте миговете, в които можете да се отдадете на сладки приказки с непознати хора. Новите запознанства ще облагородят ежедневието ви. Чака ви успех в административната работа.

 

РАК

Зареждащ ден

 

Очаква ви тежък откъм делови ангажименти ден. Още от сутринта нещо се обърква така, че да заеме целия ви служебен ден от началото до края. Предварителните ви планове не се сбъдват, но пък ще бъдете безкрайно доволни от стечението на обстоятелствата. Това е един наистина зареждащ и успешен ден за вас.

 

ЛЪВ

Чувствате се по-силни

 

В прекрасно настроение сте, въпреки че имате усещането, че някой все застава срещу вашето мнение и ви говори на въпреки. Приемете го като човек, стремящ се да ви покаже и другата страна на медала. Денят е доста успешен и ще ви помогне да преодолеете едно ваше вътрешно неудовлетворение. Ще се почувствате по-силни.

 

ДЕВА

Чака ви щастие

 

Очаква ви забързан ден. Още сутринта ще разберете за няколко неотложни ангажимента, които трябва да свършите най-късно до средата на седмицата. Не се плашете от работа. Сега Меркурий се готви да тръгне отново в „права” посока и нещата в живота ви да потръгнат в същото направление. Чака ви щастие.

 

ВЕЗНИ

Важно запознанство

 

Няма как да не сте очаровани от този ден, в който всички дела се стичат така, както предварително сте си ги наумили. Плановете ви се сбъдват изцяло. Имате късмет и възможност да реализирате идеите си. Ще се запознаете с човек, който ще ви впечатли със своята ерудиция и желание да ви помогне изцяло в намеренията.

 

СКОРПИОН

Без нови запознанства

 

В понеделник не бива да се отказвате, ако видите, че нещата не се получават от първия път. Имате нужда да споделите за някои емоционални проблеми на семейството и близките си. Организирайте вечеря с тях и поговорете, за да ви олекне. Това е ден, в който се чувствате душевно уязвими. Не осъществявайте нови запознанства.

 

СТРЕЛЕЦ

Нова страница

 

Заредени сте със сили и жизнена енергия. Днес сте в състояние да свършите много неща, които си бяхте наумили от дълго време. Виждате, че в живота ви нещо потръгва. Оптимизмът е основната причина да отворите нова страница или да стартирате нещо съвсем ново в своето битие.

КОЗИРОГ

Прилив на енергия

 

Имате нужда да останете насаме със себе си и да помислите какво точно желаете да ви се случва в живота оттук насетне. От друга страна, в служебния си живот сте изключително дейни и активни. Усещате подем, който ви липсваше в края на миналата работна седмица. Ще отхвърлите доста работа. Доволни сте от себе си.

 

ВОДОЛЕЙ

Изкажете мнението си

 

В понеделник късметът е на ваша страна. Имате сили и енергия да промените живота си. Сега Луната гостува във вашия знак и насърчава всякакви такива инициативи. Не се притеснявайте да изкажете мнението си и да повлияете чрез него на нагласите на другите хора около себе си.

 

РИБИ

Неактивен ден

 

Днес денят е прекрасен, но за вас – не чак толкова активен, колкото за хората наоколо. Не се притеснявайте. Днес нагласите ви са съвсем различни и не включват извършване на огромно количество работа или създаване на шедьоври. Днес сте настроени към духовна тематика. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си с близките.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

 

Избрали сте си кармична разплата за този живот и това е причината често да срещате трудности по пътя си. Освен че сте Деви, вие сте подвластни на една доста специфична вибрация. Поради тази причина следва да сте търпеливи и да се примирите, че в живота ви всичко ще се реди бавно, поетапно и с много труд от ваша страна. Дори и в някои моменти да успявате бързо и пробивно, не трябва да свиквате на лесното. То не е за вас. Иначе притежавате таланта да преиначавате всичко през своя поглед и мироглед. Не обичате да вървите по утъпканите пътеки и често сами прокарвате такива. Примирете се със своята съдба и бъдете търпеливи. Трябва да знаете, че все някога нещата при вас ще се наредят в правилния ред.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *