В Ксилифор демонстрират метода за самолечение „Пайда Ладжин“

ДВЕ БЕЗПЛАТНИ УЧАСТИЯ ПРЕДЛАГАТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА СЕМИНАРА, ПОСВЕТЕН НА МЕТОДА ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ „ПАЙДА ЛАДЖИН“. Той се провежда в местността Ксилифор, стартира в неделя и ще продължи шест дни. Семинарът е организиран от Камен Филипов – „Пайда Ладжин“ инструктор и физиотерапевт с повече от 25-годишен професионален опит. Откриването на форума започна с демонстрация и презентация на „Пайда Ладжин“ в „Момина крепост“. Гражданите от Велико Търново и региона могат да се възползват от две безплатни посещения в рамките на семинара, а за децата до 13 години, които се включат заедно с някой от родителите, участието е безплатно.

На 6 септември от 7,00 до 8,30 часа са предвидени дихателни и енергизиращи упражнения сред природата и медитативен джогинг.

„Пайда Ладжин“ е международно движение за самооздравяване, което включва активни ударни упражнения по енергийните меридиани на тялото и пасивни упражнения за разтягате на меридианите. Той е създаден от мастер Хончи Шао, чиято философия е човек да не чака някой да го излекува, а сам да поеме контрола върху здравето си и да живее в хармония с природата. Освен „Пайда Ладжин“ мастер Хончи Шао е овладял изкуството на самолечение и чрез други древни китайски лечебни системи, които включват акупунктура, акупресура, наместване на костите и обгаряне с билки. Камен Филипов е усвоил метода от Мастер Шао на семинарите му в България и Англия. Като негов ученик и настоящ „Пайда Ладжин“ инструктор, Камен Филипов провежда семинари в редица градове на страната.

Весела БАЙЧЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.